Discover the finest spaces
Delen

Bent u klaar voor het event van de toekomst?

Een aantal zaken zal waarschijnlijk onveranderd blijven. Ook in de toekomst is een event nog steeds een verschijnsel waar mensen samen komen om zich te laten inspireren. Een publiek, een podium, impactvolle communicatie, die elementen zullen in het event van de toekomst onderdeel blijven. En toch zullen er zaken gaan veranderen.

Event-ROI
Trendwatchers voorspellen onder andere dat het effect van een event nog belangrijker wordt. De event-ROI zal centraal komen te staan. Rationale en tastbare bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen, dat is waar het bij het event van de toekomst om draait. En dat zal ook het vak van de eventmanager zakelijker maken.

Het nuttige met het aangename combineren
Netwerken blijft een belangrijk onderdeel van het event. Maar meer en meer zal men op zoek gaan naar events waarbij ook de funfactor een grote rol speelt. Het nuttige met het aangename combineren dus. Zaken doen is nuttig, maar in het event van de toekomst speelt plezier en verrassing een nog grotere rol. Het aspect entertainment wordt belangrijker.

Social media
De rol van social media zal ook nog verder toenemen. Voor, tijdens en na het event zal social media zorgen voor een groter eventbereik, meer interactie en een verlenging van het contactmoment. Waarbij het publiek ook vergroot wordt doordat mensen via social media op afstand een event kunnen bijwonen. Een tendens die al een tijdje gaande is, maar die de komende jaren verder zal toe nemen.

 

“Gelukkig blijven bepaalde zaken onveranderd. Ook in het event van de toekomst komen mensen samen om zich te laten inspireren. Dat is iets wat nog lang onveranderd zal blijven.”

 

Bron en foto: NBC Congrescentrum

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.