Discover the finest spaces
Delen

Acht evenementenlocaties die perfect zijn voor een relatie event in Den Haag en omgeving

Eindelijk, we mogen elkaar weer écht ontmoeten! De perfecte tijd dus om een groots en inspirerend relatie evenement te gaan plannen. Met genoeg tijd om uitgebreid bij te kletsen, te netwerken en natuurlijk om iedereen een update te geven over alles waar jullie mee bezig zijn. Wij denken met je mee en zetten acht bijzondere evenementenlocaties in en rond Den Haag voor je op een rijtje die je gasten omver zullen blazen!

BEELD EN GELUID, DEN HAAG

Beeld en Geluid in Den Haag biedt veel meer dan twaalf sfeervolle zalen, lekker eten en een gastvrije en veilige ontvangst. Deze locatie heeft alles in huis voor meer focus, inspiratie en plezier tijdens een bijeenkomst met je relaties. Denk bijvoorbeeld aan toegang tot het museum waarin media centraal staat, workshops en trainingen vanuit de hypermoderne Newsroom met een scherm van maar liefst 25 m2 en bijzondere goodiebags. Of verras je gasten met een custom made video uit de digitale audiovisuele collectie. Alle tools die deze locatie in huis heeft, verbeteren de interactie en verhogen de concentratie van de deelnemers.

Meer over deze venue

MADURODAM EVENTS

Elkaar ontmoeten staat centraal bij een inspirerend relatie event. Bij Madurodam in Den Haag zetten ze alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw event de ‘wauw-factor’ heeft en je gasten verrast. Bijvoorbeeld doordat je zo het iconische park vol Nederlandse hoogtepunten in kan lopen om inspiratie op te doen, voor een break-out sessie of een intiem 1-op-1 gesprek. Deze unieke combinatie van ontspanning en verbinding in de buitenlucht zorgt ervoor dat je gasten de hele dag vol energie jouw evenement beleven. Madurodam heeft zeven multifunctionele zalen en zonnige terrassen voor maar liefst 1200 personen.

Meer over deze venue

LOUWMAN MUSEUM

Verras en inspireer uw relaties tijdens een bijeenkomst in het museum met de meest prachtige automobielen. De negen eventruimten van het Louwman Museum in Den Haag hebben elk een andere sfeer waardoor je altijd een ideale combinatie kunt vinden voor jouw relatie event. Denk bijvoorbeeld aan het unieke theater voor een succesvolle presentatie of het sfeervolle museumplein voor een netwerkborrel of diner. Ook bijzonder is de imposante Great Hall waar iconische auto’s aan beide kanten staan opgesteld. Dompel je samen met je gasten onder in een collectie met meer dan 275 iconische verhalen uit 150 jaar ontwikkeling van mobiliteit, mens en maatschappij.

Meer over deze venue

AFAS CIRCUSTHEATER

Sinds 1904 schitteren nationale en internationale sterren op het podium van het AFAS Circustheater in Scheveningen. Deze historische plek is de thuishaven van alle Disney musicals en een unieke locatie voor jouw event. Met 1840 klassieke stoelen in de Theaterzaal is er genoeg ruimte voor grootse bijeenkomsten. Op zoek naar een intiemere setting? Geen probleem, de zaal is eenvoudig om te toveren voor kleinere gelegenheden. In de foyers stap je even uit de drukte om te netwerken of voor een kop koffie, lunch of borrel. Alles wordt volledig uit handen genomen door het gastvrije personeel zodat het jullie aan niets ontbreekt!

Meer over deze venue

MUSEON

De break-out sessies van je relatie event middenin de expositieruimten van het Museon in Den Haag? Dat kan gewoon! Ook hoef je hier niet na te denken over duurzaamheid: er wordt bewust gekozen voor duurzame producten in de catering bij events, afvalscheiding gaat net een stapje verder dan gemiddeld en er is een groen dak. Er zijn zes stijlvolle eventruimten waar maximaal driehonderd personen terecht kunnen. Bovendien staat er een fusie met het Haagse grootbeeld theater Omniversum op de planning waardoor je ook gebruik kunt maken van de indrukwekkende Digital Dome. Deze fantastische ruimte is perfect voor presentaties.

Meer over deze venue

POSTILLION HOTEL & CONVENTION CENTRE DEN HAAG

Als een van de jongste leden van Postillion Hotels is deze gloednieuwe locatie in Den Haag klaar voor jou en je relaties. Het Meeting Centre van 2000m2 met zestien zalen is nog maar het puntje van de ijsberg, want vanaf januari 2022 opent ook het Convention Centre waar je op de 6500m2 alle ruimte krijgt om volledig uit te pakken. De volledig vernieuwde locatie is bovendien goed te bereiken. Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag ligt namelijk niet alleen direct naast het station, maar ook vlakbij Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Airport. Een ideale plek dus  voor een succesvol relatie event!

Meer over deze venue

DE BROODFABRIEK

Bij De Broodfabriek in Rijswijk is er nooit een tekort aan ruimte. Deze voormalige broodbakkerij heeft ruim 10.000m2 met eventzalen en genoeg ruimte voor innovatieve subsessies zodat je flink uit kan pakken tijdens je relatie evenement. Je hebt deze locatie altijd exclusief voor jou en je gasten waardoor je echt je eigen stempel kunt drukken op je event en ervoor kunt zorgen dat iedereen er nog lang over na zal praten. Ook handig: audiovisuele middelen, verlichting, meubilair en decoratie zijn standaard in de zalen aanwezig. Een veelzijdige evenementenlocatie dus waar je creatief kunt zijn en de meest fantastische events neer kunt zetten!

Meer over deze venue

FOKKER TERMINAL

In een voormalige school voor luchtvaarttechniek in Den Haag zit de unieke evenementenlocatie De Fokker Terminal. Hart van de locatie is de Hangar van negen meter hoog met indrukwekkende hangardeuren en plek voor maar liefst duizend personen. Hier werd vroeger aan vliegtuigen gesleuteld en nu organiseer je er bijzondere evenementen voor je relaties. Daarnaast zijn er nog achttien subruimten, voor break-out sessies tijdens je event bijvoorbeeld. Ga je hybride? De Hangar kan ook ingezet worden als studio: een spectaculairdere setting kun je je niet wensen! Maak indruk op je gasten met deze unieke evenementenlocatie middenin de Randstad!

Meer over deze venue

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende venues voor relatie events te vinden in ons land. Of je nou op zoek bent voor een kleine of grote groep, een locatie in de Randstad of juist daarbuiten, mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.