Discover the finest spaces
Delen

9 Bijzondere locaties voor jouw kick-off event in Amsterdam en omgeving

Het Kick-off event is hét moment waarop je jouw boodschap krachtig wil neerzetten en je deelnemers wilt motiveren om er helemaal voor te gaan. Of het nou gaat om de aftrap van een nieuwe campagne, een verandering in de bedrijfsvoering of de start van een nieuw kalenderjaar; je hebt maar één kans om een sterke eerste indruk te maken. De inhoud van je presentatie is van belang, maar denk ook aan de juiste setting. Bij een spraakmakend kick-off event hoort natuurlijk ook een fantastische locatie! Ook als het dit jaar (deels) online plaatsvindt. Innovatie, succes, creativiteit of daadkracht: wat je ook wilt uitstralen, bij deze negen kick-off event locaties komt je boodschap nóg krachtiger over.

DELAMAR THEATER

Midden in het levendige hart van Amsterdam bevindt zich DeLaMar Theater. Hier vind je het echte, luxe theatergevoel in twee geweldige theaterzalen, diverse moderne foyers en exclusieve vipruimten. Een fantastische plek voor een kick-off event, met bovendien veel hybride- en livestreaming mogelijkheden. Afstand houden is hier geen probleem, dankzij de vele foyers en meerdere trappenhuizen waardoor gasten bij verschillende ingangen ontvangen kunnen worden en via gekleurde routes naar hun plek worden begeleid. Er zijn veel mogelijkheden om de locatie te stylen en te branden waardoor je dit theater in een handomdraai helemaal eigen maakt. In dit icoon van de theaterwereld  beleef je ook met jouw kick-off het ultieme première gevoel!

HEINEKEN EXPERIENCE

De locatie die ons keer op keer weet te verbazen is de Heineken Experience. De monumentale Heineken Brouwerij Amsterdam is zoveel méér dan een succesvolle toeristenmagneet – het is een echte Experience. En die ‘beleving’ vind je hier ook in de zalen voor meetings en events. Een meeting zal je voorgoed bij blijven in unieke ruimtes als de ‘geheime’ Freddy bar, de authentieke Molenzolder, maar vooral ook het spectaculaire Koelschip bovenop het dak, met een waanzinnig uitzicht over de Amsterdamse grachtengordel. In oktober is de locatie tijdelijk gesloten, maar wanneer het weer kan zijn de hele locatie inclusief de tours volledig corona proof. Een zorgeloos en veilig bezoek gegarandeerd!

DE KROMHOUT STUDIOS @ DE KROMHOUTHAL

Past bij jouw online kick-off event een indrukwekkend, stoer decor met een creatieve en ondernemende vibe? In De Kromhouthal in Amsterdam Noord maak je zeker indruk! In deze industriële locatie van ruim 5000m2 werden ooit grote scheepsmotoren gebouwd. De authentieke kranen en stalen constructies vormen vandaag de dag het stoere en historische decor van jouw online of hybride kick-off event! De Kromhouthal heeft met ‘Studio Kromhout’ een complete studio in de grote hal ingericht zodat je jouw event op professionele wijze online kan streamen. En met een locatie die zo groots is als de Kromhouthal, is er alle ruimte om gasten bij een hybride event veilig te ontvangen!

ZUIDERKERK

Wie de zeventiende- eeuwse drempels van de Zuiderkerk overstapt, ervaart direct de verwondering die alleen de meest bijzondere locaties kunnen bieden. Het gebouw is van binnen een bijzondere mix van eeuwenoude geschiedenis en moderne elementen en faciliteiten. De prachtige zijbeuken, historische gewelven en authentieke pilaren bieden een geweldig decor voor jouw kick-off event. Met verschillende vertrekken, zoals het imposante Middenschip, de Galerij en de Glazen Zaal, kun je het hier zo groots of zo klein maken als je zelf wilt. Een ding is zeker: hier is alle ruimte om je gasten op veilige manier en op afstand te ontvangen.

AIR AMSTERDAM

AIR Amsterdam bevindt zich achter de gevel van de legendarische nachtclub iT, direct naast het Rembrandtplein in het hart van Amsterdam. Binnen wacht je een locatie met op technologisch en creatief gebied ongekende mogelijkheden. De drie zalen kunnen tot in de kleinste details worden gepersonaliseerd. AIR Amsterdam is dan ook een van dé hotspot voor muziekliefhebbers in de hoofdstad en daarbuiten. En dankzij de ultramoderne licht- en geluidtechniek is het ook een van de meest moderne en complete evenementenlocaties die Amsterdam te bieden heeft. Voor dé locatie in de hoofdstad voor een kick-off event met internationale uitstraling hoef je niet verder te zoeken!

FORTEILAND IJMUIDEN

Een bezoek aan Forteiland IJmuiden is een beleving op zich. Deze spectaculaire historische locatie ligt op een eiland in de monding van het Noordzeekanaal, onder de rook van Amsterdam. Een korte boottocht brengt je in enkele minuten aan wal en ineens is het vaste land ver weg. Deze unieke locatie zit vol historie, maar is tegelijkertijd van alle moderne gemakken voorzien. Met veertig subruimten en een indrukwekkende plenaire zaal is er bovendien alle ruimte voor meetings en events. Forteiland IJmuiden is specialist in het organiseren van evenementen en helpt je het ultieme corona-proof kick-off event te creëren!

SUPPERCLUB CRUISE

Kom los van de vaste wal en stap aan boord van Supperclub Cruise, dé varende event locatie in Amsterdam. Deze trendy evenementenlocatie heeft drie scheepsdekken met elk een eigen look & feel en mogelijkheden. Ontvang je gasten voor de kick-off in de sfeervolle Le Bar Noir met uitzicht over het water, of ga naar La Salle Neige, met de beroemde witte loungebanken en gekleurde ledverlichting voor een kick-off event in de beroemde ‘supperclub-stijl’. Een verrassingselement toevoegen? Kies uit het ruime aanbod aan in-house performers en maak van jouw event een unieke beleving. De creativiteit van Supperclub Cruise zorgt dat jouw kick-off event een unieke beleving wordt!

CIRCL

Ga voor een innovatieve start met een kick-off event bij dé duurzame locatie van Amsterdam: Circl! Deze venue in het hart van de Zuidas geeft een totaal nieuwe invulling aan het begrip ‘zero waste’. Zo is het paviljoen volledig circulair gebouwd met alleen hergebruikte en herbruikbare materialen. Het resultaat is een ‘living lab’ waarin wordt geëxperimenteerd met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Voor elk evenement biedt Circl passende ruimtes. De 10 inspirerende zalen in de basement zijn allemaal verschillend ingericht, sommige met historische meubels en altijd met items uit de bijzondere kunstcollectie. Een plek die meer inspiratie biedt is bijna niet denkbaar!

LIVESTREAMSTUDIO’S AMSTERDAM @TOBACCO THEATER

TOBACCO Theater is een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Een indrukwekkende event locatie met negen eigenwijze zalen. Het is industrieel, fris en stoer, en de liefde voor detail en historie spat van de muren af! Om in te spelen op de behoefte aan online meetings en events werden zeven zalen in de locatie dit jaar omgebouwd tot volledig geoutilleerde livestream studio’s. Van uitbundige creatieve live events tot online pareltjes, de hoogstaande technische mogelijkheden bepalen voor een groot deel het succes. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een geslaagd commercieel event.

Meer inspiratie opdoen? Kijk voor alle locaties voor een kick-off event in de regio Amsterdam op Locaties.nl!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke en inspirerende locaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.