Discover the finest spaces
Delen

8 eventlocaties waar de plug & play faciliteiten top notch zijn

Gemak dient de mens! Dat hebben deze locaties wel begrepen. Geen gedoe met ingewikkelde constructies om devices werkend te krijgen. Maar gewoon je laptop neerzetten en aan de slag kunnen, dat is pas fijn. Of het nu gaat om een plug & play muziekinstallatie, vergaderfaciliteiten, of de verschillende LED-opties, ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Alle technische mogelijkheden van een locatie doorspitten is vaak best ingewikkeld. Daarom zetten wij vast acht moderne locaties met verschillende plug & play mogelijkheden voor je op een rijtje.

CONGRESCENTRUM ORPHEUS | APELDOORN

Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn ligt centraal in het land en is met de auto en het ov goed te bereiken. Dankzij de drie flexibele theaterzalen leent deze locatie zich voor allerlei soorten events vanaf 250 tot 1286 personen. Daarnaast zijn er nog eens acht multifunctionele zalen en zes foyers beschikbaar. De state of the art techniek laat niets te wensen over. Of het nu gaat om topkwaliteit licht en geluid, beeld of livestreaming: hier is alles onder één dak te vinden. Wat je ook organiseert; een beurs in de Nieuwe Foyer of een indrukwekkende podiumsessie in de Hanoszaal, de professionele technici zorgen dat het totaalplaatje klopt!

YOUMEET. | UTRECHT

De vijf inspirerende vergaderruimtes van Youmeet hebben allemaal een geheel eigen functie. De één is perfect voor een kickstart van je project, terwijl de ander bijdraagt aan het doorhakken van knopen. De bijzondere methodiek die Youmeet hanteert rondom ‘de nieuwe manier van vergaderen’ kun je ontdekken door het hele vergaderproces aan de hand van de vijf ruimten te doorlopen of door één ruimte te kiezen die aansluit bij jouw vergaderthema. Bij deze nieuwe manier van vergaderen mogen de plug & play faciliteiten natuurlijk niet ontbreken. Deze mogelijkheden bieden zij in al hun ruimtes aan. Geen gedoe met het installeren van verschillende apparaten, maar juist snel to the point en inhoudelijk vergaderen. Let’s meet bij Youmeet!

WEBINARY | AMERSFOORT

Vroeger werden hier ontelbaar veel flesjes Prodent geproduceerd. Tegenwoordig wordt er hier nog steeds geproduceerd, maar wel van een heel ander kaliber. Nu verzorgt Webinary hier voornamelijk de streaming van online evenementen. Ze creëren een gepersonaliseerd platform voor je online of hybride event, waarbij je van A tot Z begeleid wordt. Deze hoge kwaliteit livestream kunnen ze natuurlijk alleen maar garanderen doordat alles perfect met elkaar samenwerkt. Je kan je wel voorstellen hoe belangrijk de plug & play faciliteiten voor deze locatie zijn. Of het nu gaat om een basis AV-set of LED verlichting in elke gewenste kleur: bij Webinary ontbreekt het je aan geen enkel technisch aspect. Daar zorgt de professionele crew wel voor.

CIRCA AMSTERDAM

Wanneer het over plug & play gaat, mogen we één van de meest iconische panden van Amsterdam niet overslaan. Circa Amsterdam is de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. Wat dit betekent? Dat bijna alles gemaakt is van hergebruikte materialen. Deze locatie met een bijzonder verhaal is eigentijds en modern ingericht. De faciliteiten die in de koepel aanwezig zijn, zullen je verbazen. Het tien meter brede LED scherm en de LED-verlichting zorgen ervoor dat de gewenste sfeer altijd te creëren is. Over een event bij Circa praten je gasten gegarandeerd nog lang na!

MORE-ITZ | DRIMMELEN

Deze Bohemian event- en trainingslocatie vind je aan de rand van Nationaal park De Biesbosch. Met deze locatie kan je alle kanten op. Van personeelsfeesten tot aan bedrijfsuitjes. Maar ook vergaderingen, productpresentaties en cursussen kunnen hier perfect gefaciliteerd worden. De verschillende binnen- en buitenruimtes, die beschikbaar zijn tot 600 man, bieden ontzettend veel mogelijkheden. De luxueuze locatie maakt het programma volledig op maat. Om het event helemaal succesvol te maken, hebben ze goede faciliteiten op het gebied van plug & play. Denk bijvoorbeeld aan beamers, projectoren en geluidsinstallaties. Dus als jij je laptop inplugt en op play drukt, dan zit jouw (technische) werk er al op!

1931 CONGRESCENTRUM | DEN BOSCH

Deze historische en overzichtelijke locatie vind je in Brabant. Met 4 plenaire ruimtes, 25 subruimtes en 2 multifunctionele foyers zijn de mogelijkheden, van 2 tot 6.000 personen, hier eindeloos. Daarbij zijn de ruimtes vol daglicht bijna allemaal plug & play ready. De basistechniek en het meubilair zorgen ervoor dat je meteen van start kunt met jouw evenement. Met mobiele wanden past de locatie de ruimtes aan op de gewenste groepsgrootte. Toch meer ruimte nodig? De combinatie met Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is snel gemaakt! Bij 1931 denken ze graag met je mee om jouw wensen vorm te geven. En de Brabantse gastvrijheid? Die ontbreekt hier niet.

WICKED GROUNDS HERENGRACHT | AMSTERDAM

Ben je op zoek naar impact, verbinding en inspiratie? Dan ben je bij Wicked Grounds Herengracht aan het juist adres. Dienstverlening die écht verbindt. Dat is wat ze hier garanderen. Bij deze agency blijft geen wens onbesproken. Ze denken graag met je mee. De technische faciliteiten sluiten helemaal aan op hun missie om te connecten. In dit geval door middel van alle plug & play mogelijkheden. Zo kan je denken aan een eigen online eventplatform, maar ook aan LED-verlichting, LiFi technology en een basis AV-set. Wordt het je nu toch te ingewikkeld? Gelukkig zijn er technische experts aanwezig om je hierbij te ondersteunen. Laat jij je verassen door het high-end design van deze venue?

REEHORST | EDE

Deze award winning evenementenlocatie heeft maar liefst 39 zalen. Of je nu een locatie zoekt voor een congres, beurs, (personeels)feest, productintroductie, workshop, relatie-event, vergadering of examen. Door de diversiteit aan ruimtes heeft ReeHorst er zeker één die perfect bij je volgende event past! De state of the art techniek zorgt ervoor dat deze locatie al je wensen waar kan maken. De super verse en gezonde catering is altijd van hoge kwaliteit en maakt jullie evenement compleet. Uitgerust aan je event beginnen, na een heerlijk ontbijt? Geen probleem! Deze full-service locatie heeft 81 hotelkamers. Bij ReeHorst is niks te gek, het ervaren team denkt graag met je mee.

Meer plug & play locaties

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer plug & play locaties. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.