Discover the finest spaces
Delen

6 locaties voor een bedrijfsfeest in Amsterdam met een goede parkeergelegenheid

Wat zijn de belangrijkste vereisten voor een goede locatie? Naast de faciliteiten op de locatie zelf en de uitstraling, is dat toch al snel de bereikbaarheid. Mensen zijn druk genoeg, dus niemand zit te wachten op een lange reistijd. Zorg dus voor een locatie voor een bedrijfsfeest met een goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Hiermee haal je alvast één van de grootste hindernissen voor je gasten weg. Wij bezochten zes locaties voor een spectaculair bedrijfsfeest met een goede parkeergelegenheid! 

DE PATRONAGE

De bouwkundige constructie van dit industriële pand is uniek door haar historische functie. Gewelfde plafonds, hoge ramen en authentieke, gesloten muren vormen een bijzondere ruimte en geven het pand een gevoel van privacy. De Patronage is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest in een indrukwekkende ruimte. Dankzij de oneindige ruimte om gratis te parkeren op het mysterieuze Hembrugterrein hoef je je niet druk te maken over parkeren in drukke straten. De grote Patroneer Werkplaats biedt ruimte aan 350 personen en heeft daarnaast nog een aantal kleinere ruimten voor photoboots en andere intiemere settings. Het team van de Patronage denkt graag met je mee over de invulling van jouw event!

JP 1886

Als nieuwe hotspot aan de Zaan is JP 1886 een verrassende locatie voor een bedrijfsfeest in een industrieel jasje. Er is afgelopen jaren flink verbouwd aan de voormalig Verkadefabriek. Dit resulteert in 350m2 oppervlakte, verdeeld over verschillende ruimten voor events van 25 tot 1.000 personen. Naast het pand vind je ook nog eens 200 parkeerplaatsen, zodat jouw gasten niet ver hoeven te lopen. Dankzij ruim 14 jaar aan ervaring op het gebied van events en bijeenkomsten biedt het team van JP 1886 maatwerk voor elk event. Met een unieke binnentuin en terras aan de Zaan is JP 1886 geheel exclusief af te boeken voor jouw volgende bedrijfsfeest. Gaan jullie hier met de voetjes van de vloer?

HOOGTIJ

Bij de hoogste hotspot van Amsterdam komen natuur, cultuur en events sensationeel samen. Hoogtij huist in een natuurlijke glazen kas op een imposant dakterras vol noorderlicht en met een spectaculair uitzicht over ‘t IJ en de skyline van Amsterdam. Met gratis parkeren in de woonwijk vanaf 19.00 uur voor het gebouw en 150 parkeervakken achter Hoogtij, is er genoeg ruimte voor jouw gasten om met de auto te komen. De locatie is volledig in te richten naar wens en alle vijf de ruimten, De Kas, De GYM, Het Dakterras, Het Daktheater en De Oranje Toren, zijn in totaal geschikt tot zeker 200 personen. Kijk jij samen met jouw collega’s binnenkort uit over het historische centrum van de stad?

LIEF AMSTERDAM

Het is authentiek, rauw en je hebt er alle ruimte. LIEF Amsterdam is een creatieve hotspot voor zakelijke events in onze hoofdstad. Deze evenementenlocatie, annex kunst- en cultuurpodium, is gevestigd in een enorme loods in West, met een groot buitenterrein en gratis parkeren in de omgeving. Het terrein van de locatie veranderd voortduren van decor dankzij een aantal kunstenaars die er hun gang gaat. LIEF is dé locatie voor een business festival of bedrijfsfeest waarbij je het binnen met buiten betrekt. De Festival Area heeft plaats voor 1.500 personen die tijdens jouw event met de voeten van de vloer gaan!

PAPA’S BEACH HOUSE, HOOFDDORP

Verborgen in het Haarlemmermeerse Bos biedt de locatie van Papa’s Beach House verschillende mogelijkheden voor een gaaf bedrijfsfeest tot 450 personen. Er zijn verschillende zalen te huur (inclusief privé-strand!) of je kan ervoor kiezen de gehele locatie af te huren. Eén van de grootste voordelen is de centrale ligging, op nog geen 15 minuten van Amsterdam en midden in het groen. Omdat deze locatie zich midden in het bos bevindt is er meer dan genoeg mogelijkheid om de auto vlakbij te parkeren. Geen gedoe voor jou en je collega’s met krappe parkeerplaatsen of hoge parkeertarieven, maar gewoon gratis parkeren voor de deur.

ROSARIUM

Het team van Rosarium maakt zowel een intiem feestje als een groots bedrijfsevenement tot een groot succes. Naast de schakelbare ruimten nodig je jouw gasten uit in de stijlvolle Wijnbar of in de Parklounge. Met een grote groep parkeren voor de deur – en dat in Amsterdam? Dankzij 500 parkeerplaatsen vlak voor de hoofdentree parkeer je tegen het laagste tarief in de hoofdstad. Ook een fijne toevoeging: via openslaande deuren sta je zo op je eigen privé terras! De groep geniet daarna van een geslaagd bedrijfsfeest in een vertrouwelijke sfeer, met persoonlijke benadering en van de verfijnde culinaire verzorging!

Meer inspirerende feestlocaties

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer spectaculaire feesten. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere feestlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.