Discover the finest spaces
Delen

5 x Waterside: locaties aan het water

Laat de inspiratie vloeien!

De gebroken weerspiegeling van de zon in een gerimpeld wateroppervlak, het gesnater van watervogels, het ruisen van golven… Wat wekt meer inspiratie op dan het gekabbel van water? Midden in de stad, op zee of in de afgelegen bocht van een rivier – gooi je anker uit voor een van deze waterside venues!

Forteiland IJmuiden – ‘Eiland te huur’

eiland sail

Forteiland IJmuiden is een bijzondere eventlocatie op een eiland in de monding van het Noordzeekanaal. Op het eiland ligt een fort, dat volledig is ingericht voor zakelijke en actieve bijeenkomsten. Of je hier nou aanlegt voor een vergadering of een personeelsfeest, Forteiland IJmuiden brengt een ongekende sfeer met zich mee.

 

geWoonboot – ‘Duurzame vergaderlocatie op het water’

Gewoonboot

De GeWoonboot is een volledig zelfvoorzienende locatie, die drijft op het IJ. De locatie zuivert haar eigen afvalwater en wekt energie op met zonnepanelen en warmtewisselaars. Door de grote ramen heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam.

Naarderbos – ‘Zintuigprikkelende beleving en waanzinnig uitzicht’

Naarderbos1

Laat je verrassen in Naarderbos, waar inspiratie en innovatie net zo belangrijk zijn als een mooi uitzicht en een goede sfeer. Deze stijlvolle locatie voorop op het gebied van innovatieve technieken. In de ruimte The Arena komen geur, geluid en 3d-beeldprojectie samen in een zintuigprikkelende beleving.

Undercurrent –‘Ongekende view over het IJ’

Undercurrent

Op het IJ in het trendy NDSM-gebied drijft het populaire Undercurrent. Een architectonisch hoogstandje met een ongekende view over Amsterdam. De hoge glazen gevel en het minimalistische interieur geven de locatie een ruim en licht karakter, en maakt het geschikt voor elk evenement.

Mooirivier – ‘Natuurlijke sfeer, rust en luxe’

Mooirivier Vechtzaal uitzicht

Pal aan de Overijsselse Vecht ligt Mooirivier: een sfeervolle locatie in een prachtige omgeving. De gebouwen met de rietgedekte daken ademen traditie, met een moderne vertaalslag. De moderne en sfeervolle vergaderzalen, gecombineerd met het verfrissende buitengevoel, zorgen voor een memorabel event.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.