Discover the finest spaces
Delen

5 x Restyled: ontdek deze venues opnieuw

‘Slecht onderhouden of gedateerd’, dat is al jaren een van de belangrijkste redenen voor opdrachtgevers om een locatie niet te boeken. Het signaal is duidelijk: om mee te blijven doen, moeten locaties voortdurend blijven investeren en vernieuwen. Dit jaar steken en staken veel locaties zich daarom in een nieuw jasje. Ontdek deze bekende locaties opnieuw!

Hotel Arena – Amsterdam

Het Amsterdamse Hotel Arena is gerestyled, maar je zou ook van een geheel nieuwe locatie kunnen spreken. De locatie draaide een kwart slag en heeft nu een fraaie entree aan het Oosterpark. Daarnaast kreeg de evenementenkapel een make-over en openden er twee gloednieuwe vleugels, waarvan één volledig voor meetings en events. Najaar 2017 staat de opening van de nieuwe hotelvleugel op het programma.

Buitenplaats Sparrendaal – Driebergen-Rijsenburg

Het klassieke Buitenplaats Sparrendaal onderging in het afgelopen jaar een flinke restyling. In het nieuwe concept voor de locatie is het landhuis de verbindende factor tussen evenementen, kunst en educatie, kwaliteit en duurzaamheid. De locatie heeft een nieuw interieur, waarin 250 jaar historie hand in hand gaat met kunst en hedendaags design.

Nhow The Loft – Rotterdam

Hotel Nhow Rotterdam is een nieuwe eventlocatie rijker. Op de zesde etage van het iconische gebouw De Rotterdam, met een waanzinnig uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam, opende het lifestyle hotel de ruimte The Loft. Deze eventspace combineert flexibele ruimte met een rauwe, industriële look and feel.

Op het prachtige Landgoed Chateau St. Gerlach wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een uniek nieuw project. De moderne vergaderlocatie St. Gerlach Paviljoen is een opvallend ontwerp van Mecanoo Architecten, dat in het landgoed op subtiele wijze overloopt van de transparante gevel en het golvende dak naar de glooiende groene omgeving. Binnen- en buitenruimte gaan hier vloeiend in elkaar over. De opening van het Paviljoen staat gepland op 14 juni 2017.

Singer Laren – Laren

In het hart van het Gooi ligt Singer Laren: een museum, theater en klassieke villa ineen, én al zestig jaar een locatie voor meetings en events. Momenteel wordt gewerkt aan het gloednieuwe theatergebouw, waardoor de locatie meteen een frisse nieuwe entree krijgt. De bouw van het schitterende nieuwe Theatergebouw wordt deze zomer afgerond, en de opening staat gepland op 6 september 2017.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.