Discover the finest spaces
Delen

5 x Gerestyled: vertrouwde venues in een nieuw jasje

Vertrouwde locaties, maar dan net even anders

Locaties die slecht onderhouden of gedateerd zijn, worden beduidend minder vaak geboekt. Dat blijkt uit het Locatieonderzoek 2016 van High Profile Locaties. Ook succesvolle locaties moeten dus met de tijd mee om aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen. Veel locaties staken zichzelf daarom het afgelopen jaar in een nieuw jasje. Ontdek deze vertrouwde locaties opnieuw!

Fort bij Vechten‘Nieuw museumpaviljoen in oud fort’

02-CheeseWorks-0123

In Fort bij Vechten in Bunnik opende in najaar 2015 het nieuwe Waterliniemuseum. Het oude fort werd hiervoor van binnen grondig gemoderniseerd. Zo beschikt de locatie nu over een gloednieuw auditorium, dat naast de oude gewelven en barakken kan worden ingezet voor events.

Koninklijke Industrieele Groote Club‘Stijlvol vergaderen aan de Dam’

Bibliotheek.1

De Koninklijke Industrieele Groote Club, de businessclub en sociëteit in hartje Amsterdam, heeft in zomer 2015 een bijzondere metamorfose ondergaan. De locatie opende enkele gloednieuwe boardrooms op de tweede verdieping, met een schitterend uitzicht over het Paleis op de Dam.

Kasteel Kerckebosch‘Modern jasje voor klassiek kasteel’

Kasteel Kerckebosch5

Kasteel Kerckebosch in Zeist is terug, stijlvoller dan ooit tevoren. Het kasteel kreeg in 2015 een volledige restyling, waarbij de ruimtes in een eigentijds jasje werden gestoken. Het moderne interieur komt op bijzondere wijze samen met het historische en klassieke karakter van de locatie. Deze locatie is absoluut een nieuw bezoekje waard!

Spant! ‘Geavanceerde theater- en eventlocatie’

Spant uitgel

Spant! is een stijlvolle theater, congres- en evenementenlocatie in Bussum. De locatie heeft diverse zalen en foyers, voorzien van een eigentijds  interieur en voorzieningen. Najaar 2015 werd de middenzaal gemoderniseerd met nieuwe apparatuur en een geavanceerde inklapbare tribune.

Arsenaal Grave‘Events in eeuwenoud arsenaal’

Grave_-_Arsenaalplein

Ooit het wapenmagazijn van de vestingstad Grave, later gevangenis, designcentrum, en nu is Het Arsenaal Grave een bijzondere locatie voor meetings en events. In september nam Het Arsenaal de eerste inspirerende vergaderruimtes in gebruik. Sfeervolle ruimtes, met veel lichtinval, hoge plafonds en mooie houten balkenlagen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.