Discover the finest spaces
Delen

5 x Events op grote hoogte – bijzondere dakterrassen

Bijzondere locaties voor events op grote hoogte!

GreaterVenues neemt u mee langs de meest bijzondere locaties voor meetings en events die Nederland rijk is. Van voetbalstadion tot vijfsterrenhotel en van industrieel tot kasteel. Deze week zetten we de locaties met de meest bijzondere dakterrassen op een rij. Luister je event op met een fantastisch uitzicht over de stad of op het water.

Dak 3

1Z0A2667

In het hart van de Amsterdamse grachtengordel, aan de Keizersgracht, ligt het monumentale pand Felix Meritis. De meesten kennen deze locatie wel van de stijlvolle Concertzaal, de Zuilenzaal of de Shaffyzaal – vernoemd naar Ramses Shaffy die hier in de jaren ’60 dagelijks te vinden was. Maar minder mensen kennen het Observatorium, op de nok van het pand. Hier ligt een mooi verzorgd dakterras met een waanzinnige uitzicht over de stad, dat geschikt is voor groepen tot 30 personen. De Westertoren, het Rijksmuseum, Centraal Station en de nieuwe hoogbouw in Noord liggen aan je voeten!

Bekijk het observatorium hier in 360 graden!

TYP HIER DE BESCHRIJVING

SSR_13_Interieur_ss Rotterdam_Restaurant_Lido_Terras_Skyline Rotterdam_RV_WH

Stap aan boord van het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, het ss Rotterdam, en laat je meevoeren in de sfeer van de jaren ’50. Het echte cruisegevoel beleef je niet alleen binnen aan boord, maar juist ook misschien wel het mooiste terras van Rotterdam: het Lido Terras. Het Lido Terras hoort bij het Lido Restaurant; een écht Rotterdams restaurant.

Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido Terras vanaf nu bij mooi weer in de gehele zomerperiode geopend is. Hier is het genieten van het wereldse uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. Op een zonnige zomerdag is het ss Rotterdam de ideale locatie om te loungen en tot rust te komen van alle drukte in de stad.

b amsterdam rooftop 4

rooftop b Amsterdam 1

Een van de spannendste nieuwe locaties aan de rand van Amsterdam, met een waanzinnig dakterras. B.Amsterdam is een oud kantoorpand, omgetoverd tot vier verdiepingen vol energie met start-ups, creatieve ondernemers en spannende plekken voor events. Het dakterras – het B.Rooftop Park – wordt deze zomer de absolute hotspot voor events. Op het grote platte dak van het voormalige kantoorpand worden groenten verbouwd die weer in de catering worden gebruikt, er zijn jeu de boulesbanen aangelegd en vijvers met strandjes. In opengezaagde zeecontainers vind je beschutting tegen de zon. Momenteel is er op het dak plek voor driehonderd personen. Op het dak opent binnenkort ook een restaurant van nog eens 1000 vierkante meter.

Naarderbos terras

Naarderbos 2 - Copy

Je waant je in een strandpaviljoen op Ibiza, maar het is het dakterras van Naarderbos. Het moderne gebouw aan het Gooimeer heeft aan de achterkant een groot dakterras over vrijwel de hele breedte van het pand. Vanaf hier heb je een waanzinnig uitzicht over het water. Het terras is aangekleed met palmbomen, stijlvolle loungebanken en parasols. Een heerlijke plek om te loungen tussen de presentaties door!

Cinemec_180915_0549

Cinemec_180915_0567

Direct aan de snelweg A2 bij Leidsche Rijn Centrum ligt het onlangs geopende CineMec Utrecht. De herkenbare rode kubus beschikt over een enorm dakterras, voorzien van sterrenkijkers. Vanaf het dak heb je een prachtig uitzicht over de Domstad, maar het dak kan ook worden ingezet als openlucht bioscoop – wat ongekende mogelijkheden biedt voor events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.