Discover the finest spaces
Delen

5 x Evenementenlocaties in Historisch en Bosrijk Utrecht

Een sfeervolle en vriendelijke oude stad, een inspirerende bosrijke omgeving; Utrecht is met reden in trek voor meetings en events. Dankzij haar centrale ligging vervult de Domstad al sinds vroeger tijden een belangrijke positie in het land. Tel daar de tientallen unieke en innovatieve locaties voor congressen, evenementen en vergaderingen bij op, en je snapt dat Utrecht die plek niet snel kwijt zal raken. 

Het Muntgebouw

Het Muntgebouw is één van de indrukwekkendste en mooiste rijksmonumenten van Utrecht. De locatie is gelegen op een steenworp afstand van de Jaarbeurs, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving. De monumentale charme, brede gangen en indrukwekkende trapportalen maken het Muntgebouw een top evenementenlocatie. 

Lees verder

The Pavilion

Het vergaderconcept voor de meest efficiënte en effectieve meetings, Youmeet, opende deze bijzondere nieuwe locatie in de tuin van kantoorgebouw Creative Valley.Door het fraaie ontwerp met veel glas, natuurlijke materialen en de luxe inrichting, voelt het alsof je buiten zit. The Pavilion is een prachtige locatie voor exclusieve meetings in een luxe privé setting en kleinschalige evenementen.

KNVB Campus

Topsport en inspirerende evenementen versterken elkaar bij KNVB Campus. Het gloednieuwe trainingscentrum is gevestigd in Zeist en beschikt over de nieuwste innovaties op sportgebied. Laat je hier samen met je team uitdagen om een topprestatie te leveren waar spelinzicht, creativiteit, vernieuwing en out-of-the-box denken gestimuleerd worden in een totale voetbalbeleving.

Villa Jongerius

Op loopafstand van Utrecht CS ligt de fraaie Villa Jongerius: een eigenzinnig rijksmonument en inspirerende evenementenlocatie, waarin het verhaal van de Utrechtse ondernemer en oud bewoner Jan Jongerius wordt weerspiegeld. De sfeer is huiselijk, hartelijk en gastvrij. Sinds kort is de Villa uitgebreid met Jongerius Kantoor, met meer mogelijkheden voor evenementen.

Oranjerie Hydepark

Oranjerie Hydepark is een inspirerende locatie voor events, in 2017 als nieuw geopend na een grote renovatie. Deze indrukwekkende toplocatie ligt op een stijlvol landgoed. Oranjerie Hydepark heeft een exclusieve maar warme uitstraling, met sierlijke koepels, hoge boogvensters en stijlvolle kleuren. Bij mooi weer is het genieten op het chique terras met uitzicht over het landgoed.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het Locatieonderzoek 2017|2018.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.