Discover the finest spaces
Delen

5 verrassende locaties voor een sfeervol kerstevent

Op menig kantoor draaien de airco’s nog niet eens op volle toeren, toch het is alweer hoog tijd om na te denken over de locatie voor je kerstevent. 21 juni ligt immers alweer achter ons, dus de dagen worden alleen maar korter. En voor de populairste kerstlocaties moet je er op tijd bij zijn. GreaterVenues zet vijf bijzondere en sfeervolle kerstlocaties op een rij! 

[Foto: Tycho’s Eye]

by Maurice Vinken / www.kleurstof.eu

by Maurice Vinken / www.kleurstof.eu

In het hart van Hilversum ligt de veelzijdige evenementenlocatie Gooiland. Een monumentaal pand met een verrassende flexibele en moderne inrichting – jong en fris, net als het enthousiaste team dat de locatie nieuw leven blies. Tijdens de feestdagen wordt Gooiland ieder jaar bevangen door de kerstgeest en pakt ze flink uit met decoratie en feestelijke mogelijkheden. De Filmzaal verandert in een traditionele Duitse kerstmarkt met houten kersthuisjes, waar lokale ondernemers hun waren uitstallen. Bezoekers kunnen zo hun eigen kerstpakket samenstellen, onder het genot van een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. Van een kerstmarkt in de Filmzaal tot een heuse ijsbaan voor de deur, of vuurwerk in de locatie: niets is te gek. Sluit het jaar op feestelijke wijze af in deze prachtige locatie!

Cristofori-locatie-0925

Cristofori-menu-0968

Het is de nieuwste dinerlocatie van high-end conceptcateraar De Artiesten en wordt dé hotspot van dit najaar en winter: Concertzaal Cristofori aan de Amsterdamse Prinsengracht. Al meer dan veertig jaar is dit een inspirerende plek voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. Chef-kok en gediplomeerd sommelier Marc van Rewinkel is namens De Artiesten gastheer voor exclusieve diners, waarbij het gaat om details, details en… details. De locatie met haar hoge plafonds, de grote boogramen en het licht dat via de dakramen binnenvalt, vormt een inspirerend decor. Met uitzicht over de romantisch verlichte grachten van Amsterdam is Cristofori dé locatie bij uitstek voor een kerstdiner!

Studios aalsmeer the Big Apple 2

Brooklyn Nights studios aalsmeer

Wat is nou mooier dan samen met alle medewerkers het jaar af te sluiten met een lach? Studio’s Aalsmeer ontwikkelde speciaal voor de feestdagen een verrassend concept: het Correspondentendiner. In Amerika is het correspondentendiner al jaren een begrip, dit jaar volgde minister president Rutte met de eerste Nederlandse editie; vanaf nu is het ook voor bedrijven mogelijk in Studio’s Aalsmeer. Eén van de tekstschrijvers voor Rutte helpt de directeur met een komische op maat gemaakte toespraak voor het personeel. Na de speech genieten het hele bedrijf van een heerlijk 3- of 4- gangendiner in de Big Apple. De locatie biedt ook een speciale kersteditie van dinnershow Brooklyn Nights van producent Frank Wentink.

Een varend bedrijfsfeest van 75 tot 1500 gasten aan boord van de varende evenementenlocaties van OCEANDIVA, met het weidse uitzicht over het water en de mogelijkheid tot varen, is bij voorbaat een onvergetelijke ervaring. De twee locaties dagen uit om je meest creatieve ideeën tot uiting te brengen tijdens een bedrijfsfeest. Verleg je grenzen en organiseer het kerstfeest, nieuwjaarsfeest of borrel in Nederland, Duitsland of België. Elk event is te allen tijde customized en uniek. Met het inzetten van beide locaties ontstaat er een eigen parade aan schepen, een capaciteit van 2.100 gasten en 3.750m2 aan oppervlakte voor creatieve ideeën. Push your Limits!

WV - Green Village 12

131217__MG_3097

In de winter is het koud en guur. Maar niet bij Green Village in Nieuwegein! In de wintermaanden tovert Green Village haar locatie om tot winterwonderparadijs: Winter Village. Bezoekers worden volledig ondergedompeld in winterse kerstsferen. Meer dan 100.000 kerstlichtjes dansen in de tuin en op de terrassen, er staan tientallen kerstbomen, een verwarmd winterterras en er is warme chocolademelk en Glühwein bij ontvangst. De open haard staat aan en je gasten warmen zich aan de heerlijke glühwein of andere typisch winterse lekkernijen. Het is genieten van de ultieme kerstsfeer door de prachtige verlichting en besneeuwde winterhuisjes. Een frisse dennengeur en warme kerstklanken maken de winterse ambiance compleet.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.