Discover the finest spaces
Delen

5 Verrassende feestlocaties voor het kerst- of nieuwjaarsfeest

GreaterVenues neemt je mee langs de meest bijzondere locaties voor meetings en events die Nederland rijk is. Van voetbalstadion tot vijfsterrenhotel en van industrieel tot kasteel. Nu de dagen donkerder worden en het jaar tegen zijn einde loopt, zijn we druk op zoek naar een locatie voor een bijzonder kerst- of nieuwjaarsfeest. Om inspiratie op te doen zetten wij vijf verrassende feestlocaties op een rij!

“Een varend bedrijfsfeest aan boord van OCEANDIVA met het weidse uitzicht over het water en de mogelijkheid tot varen, is bij voorbaat een onvergetelijke ervaring”

OCEANDIVA

Een varend bedrijfsfeest van 75 tot 1500 gasten aan boord van de varende evenementenlocaties van OCEANDIVA, met het weidse uitzicht over het water en de mogelijkheid tot varen, is bij voorbaat een onvergetelijke ervaring. De twee locaties dagen uit om je meest creatieve ideeën tot uiting te brengen tijdens een bedrijfsfeest. Verleg je grenzen en organiseer het kerstfeest, nieuwjaarsfeest of borrel in Nederland, Duitsland of België. Elk event is te allen tijde customized en uniek. Met het inzetten van beide locaties ontstaat er een eigen parade aan schepen, een capaciteit van 2.100 gasten en 3.750m2 aan oppervlakte voor creatieve ideeën. Push your Limits!

Naarderbos

Naarderbos

Laat het naar wens sneeuwen of regenen, of waan je juist even met je gasten op een tropisch eiland voor een caribbean christmas. In de spectaculaire 4d-experience The Arena van Naarderbos worden bewegend beeld, geur en geluid gecombineerd om de juiste stemming te creëren voor ieder event. De ruimte is voorzien van een bar, up-lights, geureffecten en video mapping. Maar je kan alle technische snufjes natuurlijk ook uitzetten en gewoon genieten van het prachtige uitzicht over het Gooimeer.

Rebelle

Rebelle is een gloednieuwe evenementenlocatie in Maastricht, gevestigd in een van de oudste kerken van de stad. De spectaculaire setting van de 17e eeuwse Augustijnenkerk geeft een verrassend contrast met de moderne belichting. In de grote open ruimte van 520 vierkante meter, met een imposant gewelfd plafond en hoge ramen is alles mogelijk. Van dancefeest tot diner.

De Boshut

Kerst is ook een tijd om in intiemere kring te vieren. Op het bosrijke landgoed Het Rijk van Naarden ligt de nieuwe locatie De Boshut. Omringd door de ruige natuur, maar wel voorzien van alle gemakken. De houten hut lijkt van buiten basic, maar is van binnen warm en comfortabel. Maak buiten in het bos een kampvuurtje, wikkel je in warme dekens en geniet van een heerlijk wilddiner in de karakteristieke Boshut.

“Maak buiten in het bos een kampvuurtje, wikkel je in warme dekens en geniet van een heerlijk wilddiner in de karakteristieke Boshut.”

Forteiland IJmuiden

Vaar met het hele bedrijf naar een eiland in de monding van het Noordzeekanaal, waar je een mysterieus fort wacht. Forteiland IJmuiden is met veel gevoel voor de geschiedenis gerestaureerd en geschikt gemaakt voor events en bijeenkomsten. Het fort ademt historie en heeft een verrassend warme sfeer. Het eiland biedt naast een prachtige feestzaal ook de mogelijkheid tot diverse activiteiten in en buiten de gewelven van het fort.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer verrassende feestlocaties te vinden in ons land. Of het nou voor een meerdaags event, een congres of meeting is, mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.