Discover the finest spaces
Delen

5 Veilige én sfeervolle locaties voor een eindejaars- of kerstdiner in Den Haag

Na al die maanden van afzondering, waarin we elkaar zo weinig hebben gezien buiten de werksfeer om, is het belangrijk om samen terug te blikken op dit gekste jaar ooit. En december is bij uitstek de maand van samenzijn – zelfs als dat op 1,5 meter afstand moet. Belangrijk is wel om te zorgen voor een locatie waar je niet alleen sfeervol, maar ook veilig kunt samen komen. Wij zochten vijf veilige, verrassende en super sfeervolle locaties voor je eindejaars- of kerstdiner in Den Haag!

PATHÉ BUITENHOF

Aan het statige Buitenhof ligt een van de mooiste historische filmtheaters in ons land: Pathé Buitenhof. Dit monumentale boutique theater biedt een verrassend en sfeervol decor voor uiteenlopende evenementen. Naast zes modern uitgeruste filmzalen, heeft Pathé Buitenhof een sfeervol Grand Café op de begane grond en een prachtige balzaal met eigen bar op de eerste etage. Deze spectaculaire ruimte is een geweldige plek voor een fraai aangekleed eindejaars- of kerstdiner. Kerst is bij uitstek de tijd om je gasten te verwennen, en met een eindejaars event in Pathé Buitenhof rol je letterlijk de rode loper uit!

BABYLON HOTEL DEN HAAG

Pal naast Den Haag CS ligt Babylon Hotel, een locatie die gespecialiseerd is in het organiseren van kleine tot (middel)grote bijeenkomsten en evenementen. Zij kunnen je volledig helpen bij het organiseren van een onvergetelijk eindejaars- of kerstdiner! Ga met grotere groepen naar restaurant The Living Room op de eerste etage, waar je geniet van een geweldig uitzicht over het Haagse Bos, de lekkerste gerechten en een warm en sfeervol huiskamergevoel. Voor kleinere groepen boek je een van de private dining ruimten en geniet je van complete privacy. Ideaal: gasten van buiten Den Haag kunnen gewoon in het hotel blijven overnachten!

LANDGOED TE WERVE, RIJSWIJK

Zoek je een locatie voor een corona-proof winterevent, eindejaars- of kerstdiner in de regio Den Haag mét de wow-factor? Landgoed Te Werve heeft alles wat je nodig hebt. Dit groene landgoed van 26 hectare ligt op slechts vijf minuten rijden van Den Haag. Voor een klassiek kerstdiner ontvang je jouw gasten in het statige landhuis, waar ze je deze winter verzorgen met jazzy tunes, culinaire lekkernijen, bijzondere wijnen en een gin-tonic bar. Zoek je iets bijzonders of onverwachts? Verscholen op het bosrijke landgoed staat een prachtige flextent die voorzien is van heaters – een unieke plek voor een gezellige winter BBQ.

KUNSTMUSEUM

Wat is er nou mooier en feestelijker dan een lange, gedekte tafel, midden in een grote zaal? Met een diner in de Tuinzaal in het Kunstmuseum wordt je eindejaars- of kerstdiner er een om nooit meer te vergeten. Deze prachtige met glazen dak overdekte binnentuin is niet alleen ruim genoeg om op veilige manier bijeen te komen, maar heeft ook een perfecte akoestiek en een aangenaam binnenklimaat zodat je er altijd comfortabel bij zit. Ook bijzonder: de ruimte biedt rondom uitzicht op de kunstzalen en de vele bijzondere tentoonstellingen die daar plaatsvinden.

HUMANITY HOUSE

Kerst is natuurlijk ook hét moment om te denken aan je medemens. Humanity House biedt de  mogelijkheid om je kerstdiner of eindejaarsbijeenkomst een humanitair thema en daarmee extra betekenis te geven. Laat je gasten voorafgaand met een museumbezoek in de huid kruipen van een vluchteling, test hun kennis over rampen en conflicten met een pubquiz of ga met een vluchteling in gesprek. In dit prachtige monumentale pand zijn vijf bijzondere zalen beschikbaar voor intieme bijeenkomsten en diners. Er is o.a. een sfeervolle theaterzaal, authentieke zolderruimtes en een licht en ruim koetshuis, gelegen aan een binnenplaats.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke private dining locaties in Den Haag. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.