Discover the finest spaces
Delen

5 Sublieme locaties voor de presentatie van een auto

Bij het promoten van een nieuw automodel hoort een live-event. Zakelijke relaties, potentiële kopers en de pers willen de wagen immers graag van dichtbij bekijken, zelf foto’s en film maken, de motor horen brullen en natuurlijk even achter het stuur plaatsnemen! Niet gek dus dat ook autofabrikanten, dealers en pr-bureaus snakken naar het einde van de coronacrisis. In afwachting daarvan zet GreaterVenues alvast vijf sublieme locaties voor een dergelijk event in de schijnwerpers.

FEEL GOOD TENTEVENT – LAGE VUURSCHE

Een futuristische bolide komt natuurlijk enorm goed tot zijn recht in een decor dat gevormd wordt door prachtige natuur. In dat opzicht is de buitenlocatie van Feel Good Tent Event in de monumentale bossen van Lage Vuursche absoluut uniek te noemen. Midden in het groen van het schitterende landgoed Pijnenburg ligt – verborgen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug – een mooie zonnige open plek in het bos. Op deze serene buitenlocatie met sfeervolle en comfortabele tenten is alles voorhanden voor de ontvangst en het in de watten leggen van tot wel 850 gasten én natuurlijk de sprookjesachtige autopresentatie!

ROOM MATE BRUNO – ROTTERDAM

Wat een prachtlocatie is dit zeg! Room Mate Bruno bevindt zich in het oude Pakhuis Meesteren, in een van de modernste en meest levendige wijken van de stad: Rotterdam Centrum Zuid! Room Mate Bruno is een uitstekende optie voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar een locatie waar ze zichzelf kunnen zijn en waar hun merk, waarden en meeting tot topprioriteit worden gemaakt. De indrukwekkende Eventhal op de begane grond is met zijn industriële uitstraling en capaciteit van 350 gasten (450 in combinatie met het aangrenzende restaurant) werkelijk een perfecte locatie voor een flitsende presentatie van een auto. Gas geven dus, en op naar Rotterdam!

ECI – ROERMOND

Een autoshow te midden van een authentieke industriële omgeving is eigenlijk altijd een schot in de roos. Op zoek naar een dergelijke locatie kom je dan ook zeker uit bij het fabriekspand van de voormalige Elektro Chemische Industrie van ECI in het centrum van Roermond. De spannende mix van historische elementen in combinatie met hypermoderne faciliteiten maken ECI Roermond tot een locatie waar alles mogelijk is. De bijzondere geschiedenis komt terug in het hele pand. Grote ramen, hoge plafonds en kleurrijke graffiti op bakstenen muren zijn daar treffende voorbeelden van. En in de Popzaal staan de auto’s vol in de spotlights! It’s showtime!

LIJM & CULTUUR – DELFT

Op deze bijzondere binnen- en buitenlocatie komen kunst, cultuur en ondernemerschap in harmonie samen. Lijm & Cultuur is gebaseerd op nieuw denken en een sterke visie op de toekomst maar ook met oog voor de historie van de in 1885 gebouwde lijm- en gelatinefabriek. Met een parktheater en prachtige groenstroken aan het water van de Schie vormt het terrein een ideaal en inspirerend decor. De perfecte plek dus ook voor de presentatie van een mooie nieuwe auto in één van de monumentale industriële gebouwen of het Gelatinepark op het meer dan 2 hectare grote terrein. Eén ding is zeker: de gasten zullen zeker blijven plakken!

HET SPOORWEGMUSEUM – UTRECHT

Het Spoorwegmuseum is een veelzijdige locatie waar enorme treinen en gigantische stoomlocomotieven tentoongesteld worden. Dat heeft als groot voordeel dat ook het binnenrijden van auto’s, bestelwagens en vrachtauto’s er geen enkel probleem is. Wat te denken van de presentatie van een serie nieuwe automodellen of de feestelijke uitreiking van spiksplinternieuwe leaseauto’s voor de medewerkers van een bedrijf? Het decor is prachtig: de historische treinen vormen altijd een perfecte achtergrond. De EXPO bijvoorbeeld is een geheel betegeld terras met als blikvanger het beroemde Blauwe Bord uit het Centraal Station van Utrecht en de indrukwekkende Longmoor, de grootste, zwaarste en langste stoomlocomotief van Nederland!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.