Discover the finest spaces
Delen

5 Locaties met een wel heel bijzondere private bar

Oké, het is momenteel amper voor te stellen dat je een fysiek event organiseert – laat staan dat je na afloop gezellig een borrel drinkt aan de bar. Maar we mogen toch blijven dromen? Juist nu kijken wij ernaar uit om weer op zoek te gaan naar de mooiste, meest bijzondere plekken om samen van te genieten. Dit keer: 5 locaties met een verrassende, bijzondere of zelfs geheime private bar voor een na-borrel die je nog lang bijblijft!

Freddy’s – Heineken Experience

In een lijstje met locaties met een gave geheime bar mag de Heineken Experience in Amsterdam zeker niet ontbreken. Oké, de voormalige Heineken brouwerij in het centrum van Amsterdam kan je nauwelijks verborgen noemen. Het is een geliefde attractie voor toeristen en een gewilde locatie voor evenementen. Toch heeft deze venue nog wat verrassingen in petto. Verborgen achter een grote groene ijskastdeur ligt de geheime bar ‘Freddy’s’, vernoemd naar de beroemde biertycoon. Hoe cool om je gasten te verrassen met een borrel ín een (super sfeervolle) Heineken ijskast?

Mata Hide Away – Hard Rock Hotel

Bij een borrel in het Hard Rock Hotel, het beroemde Art Nouveau hotel in hartje centrum Amsterdam, denk je waarschijnlijk al snel aan het beroemde Café of Bar Americain. Maar we kiezen nu speciaal voor de meer verborgen parels… De private bar Mata Hide Away is misschien wel de grootste verrassing van het Hard Rock Hotel Amsterdam American. Deze luxe bar is voor de inrichting geïnspireerd door de Marokkaanse ‘Marrakesh Express’, in schitterende warme Arabische sferen. Een zaal met een verhaal!

Obsidian – Eden Hotel Amsterdam

Voor de volgende bar blijven we nog even in muzikale sferen. In het souterrain van Eden Hotel Amsterdam is onlangs een gloednieuwe event space gecreëerd. ‘Obsidian’, vernoemd naar het zwarte vulkanische glas, is echt zo’n plek waar je zelfs in de late uurtjes van de nacht een relaxte sfeer vindt. Het is een opnamestudio en muziek lounge in één, waar de sfeer heerst van een relaxte vinylclub en een Tokio-stijl luisterbar.

Private Bar – Carlton President

Tegenwoordig is de Private Bar alléén te gebruiken voor privé gelegenheden. Maar drie jaar geleden, voor de grootse verbouwing van hotel Carlton President, was dit de enige bar in het hotel. De bar is geïnspireerd op een Engelse pub, warm en behaaglijk en waar het bier rijkelijk vloeit. De late uurtjes zijn hier dan ook vaak gevierd.

Lees meer over deze venue

The Panther Room – Mama Kelly

De Amsterdamse vestiging van MaMa Kelly is vooral bekend vanwege haar spraakmakende roze interieur. Wat minder mensen weten is dat te midden van al dat roze kleurgeweld, op een plek waar je het niet zou verwachten, een minstens zo opvallende, zeer exclusieve secret bar/dining is verborgen die je alleen op uitnodiging mag betreden. En met een indrukwekkend contrast: hier zie je de wereld niet als door een roze bril, maar is alles compleet in panterprint. In ‘The Panther Room’ geef je een borrel tot 60 personen, je kunt hier je eigen muziek spelen en de ruimte is volledig geluidsdicht, dus zelfs livemuziek behoort tot de mogelijkheden!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.