Discover the finest spaces
Delen

Van stad tot strand – 5 Locaties in de regio Den Haag

Voor events in de regio Den Haag heb je bijzondere en exclusieve locaties voor het uitkiezen. Het aanbod van locaties is net zo veelzijdig als de Hofstad zelf. De stad heeft stadspaleizen aan statige lanen, mooie restaurants aan gezellige terrasjes in het centrum, maar ook industrieterreinen die veranderen in bruisende horeca-hotspots; en dat tegen een achtergrond decor van moderne kantoorkolossen en historische monumenten en het strand!

LOUWMAN MUSEUM, Den Haag

Een event in het mooiste automuseum van de wereld? Het Louwman Museum is gevestigd in een markant en modern gebouw aan de rand van Den Haag. Ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen geven een overzicht van de ontwikkeling van de auto in al zijn verschijningsvormen. Het museum is tevens een kwalitatief hoogwaardige evenementenlocatie en biedt vele mogelijkheden voor groepen tot duizend personen.

CORPUS CONGRESS CENTRE, Oegstgeest

Bekend van ‘Reis door de mens’, biedt Corpus bezoekers de kans om het menselijk lichaam van binnen te zien en stimuleert het zo om een gezonde levensstijl te omarmen. Met de grote en flexibel in te delen conferentiezaal en het penthouse heeft deze unieke locatie aan de A44 ook alles in huis voor congressen en events.

BLEYENBERG, Den Haag

Bleyenberg is een compleet nieuw horeca- en uitgaansconcept in Den Haag. Een leegstaand bedrijfsgebouw aan de Grote Markt heeft een grote metamorfose ondergaan tot club en evenementenlocatie. Vanaf de rooftopbar op de derde verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline van Den Haag en de rest van de binnenstad.

KASTEEL DUIVENVOORDE, Voorschoten

Kasteel Duivenvoorde is een van de oudste kastelen van Zuid-Holland, gelegen op een prachtig groen landgoed. Deze oase van rust in de drukke Randstad is rijk aan verhalen en mogelijkheden voor evenementen. Of je nu komt voor de rust en de natuur, de uitstraling van het kasteel of voor de schitterende authentieke zalen, deze locatie is uniek in zijn soort.

ENCORE BY SIMONIS, Scheveningen

De beste vis: dat is waar Simonis al tientallen jaren om bekend staat. In hun gloednieuwe restaurant Encore, gevestigd in de voormalige Scheveningse visafslag, vind je ook een prachtige locatie voor meetings en events. Van intieme private dinings tot grote events, in Encore is het altijd genieten op het hoogste niveau.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.