Discover the finest spaces
Delen

5 Inspirerende vergaderlocaties onder de rook van Amsterdam

This post is also available in: English (Engels)

Wil je een dagje vergaderen in een bijzondere, inspirerende omgeving? Je hebt groot gelijk: ver van kantoor vind je groep de rust om nieuwe inzichten op te doen. En ‘ver van kantoor’ hoeft helemaal niet écht heel ver te zijn. In de directe omgeving van Amsterdam liggen diverse locaties in een omgeving die zowel verrassend is qua sfeer als qua bereikbaarheid. Wij bezoeken vijf inspirerende vergaderlocaties vlakbij Amsterdam!

HUIS BARNAART – HAARLEM

Geef je bijeenkomst cachet in het stijlvolle Huis Barnaart! Dit monumentale herenhuis aan de Nieuwe Gracht in Haarlem is na een grootse restauratie in 2016 door Vereniging Hendrick de Keyser heropend als unieke evenementen- en vergaderlocatie. Uniek, want Huis Barnaart is beroemd om haar bijzondere interieur in de kleurrijke en exotische Empire-stijl van Napoleon Bonaparte. Via een met marmer aangeklede hal kom je in vier spectaculaire vertrekken: de imposante Erkerzaal, de lichte Etrurische Kamer, de Gouden Zaal en de informelere Dagelijkse Eetkamer. In de stijlvolle setting van marmeren haardpartijen en Franse Empire meubelen is het zeker vergaderen als een vorst!

HET GEMAAL VAN MUIDEN – MUIDEN

Zoek je een plek waar je groep in alle beslotenheid kan vergaderen? Het Gemaal van Muiden is een echte verborgen parel, op 20 minuten rijden van Amsterdam. Het Gemaal uit 1892 staat net buiten het centrum van het historische stadje Muiden en is door de huidige eigenaren verbouwd tot een bijzondere multifunctionele vergaderlocatie. Binnen zit je met maximaal 24 personen comfortabel in de gezellige vergaderruimte, een van de drie subruimten of lekker informeel aan de keukentafel. Buiten vind je een heerlijk terras en boomgaard en geniet je van een wijds uitzicht op grazende koeien… en in de verte het Muiderslot!

HUIS130 – WESTZAAN

In het rustige en landelijke Westzaan vinden we vergaderlocatie HUIS130. Verborgen achter een fraai huis in typische Zaanse stijl ligt deze vergaderlocatie, in een mooie verbouwde hooischuur omringd door weilanden, koeien en fruitbomen. Binnen zit je heerlijk onder het 9 meter hoge plafond, bij een prachtige oude open haard. Waar vroeger het hooi lag, staat nu een mooie lange vergadertafel; waar eens de koeien stonden is nu een luxe open keuken. In de keuken maak je tijdens je vergadering zelf de meest heerlijke koffie met verse koffie, en hier geniet je in informele sfeer van de lunch of een diner.

HUIZE KONINGSBOSCH – BAKKUM

Aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat staat het monumentale Huize Koningsbosch. De locatie ligt vlakbij de stad, maar is volledig omringd door groen. Huize Koningsbosch beschikt over vier goed uitgeruste vergaderzalen van verschillende grootte, 23 comfortabele hotelkamers en het fantastische (Michelin genoteerd) restaurant ‘Aan het Bosch’. Wek je eetlust op tijdens een wandeling door de bossen, of pak de huurfietsen die bij de locatie klaarstaan en fiets binnen een kwartier naar het strand!

DUINPAVILJOEN DE UITKIJK – BLOEMENDAAL

Bovenop duinkop het Kopje in Bloemendaal ligt Duinpaviljoen De Uitkijk. Deze locatie heeft een van de mooiste en grootste terrassen in de omgeving, pal aan de duinen. Binnen zijn er naast de Brasserie drie mooie ruimten waarin je heerlijk kunt vergaderen. Duinpaviljoen De Uitkijk is al tientallen jaren een begrip in de omgeving Kennemerland, maar in 2018 kreeg de locatie een compleet nieuwe en frisse look. Zo zijn de Duinzaal, de Grote Zaal en de Blue Room getransformeerd tot stijlvolle en eigentijdse ruimten. Het prachtige uitzicht over de duinen krijg je op de koop toe!

This post is also available in: English (Engels)

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.