Discover the finest spaces
Delen

5 inspirerende locaties in het buitengebied van Rotterdam

Rotterdam heeft veel te bieden voor meetings en events. Of je nou houdt van moderne architectonische hoogstandjes of van het rauwe havengebied met haar industriële locaties, van de hippe nieuwe hotels of de vele horecagelegenheden in de binnenstad. Maar de stad heeft ook een prachtig, groen buitengebied met polder, haven en bos. Onder de rook van de stad vind je de rust en ruimte voor succesvolle meetings en events. Breng een bezoek aan deze vijf inspirerende locaties net buiten Rotterdam!

DELTA HOTEL VLAARDINGEN

De omgeving van Rotterdam is onlosmakelijk verbonden met de haven en de zee. Het Delta Hotel Vlaardingen is dé thuishaven voor meetings met een nautisch tintje. Het hotel staat aan de oever van de Nieuwe Maas en beschikt over eigentijdse, comfortabele en sportief ingerichte zalen. Hier houd je een brainstormsessie of training met uitzicht over de Rotterdamse Delta, geïnspireerd door de energie van oceaanzeilers. Na de bijeenkomst geniet je in Grand Café Nautique van een lekker diner of een goed glas terwijl schepen over het water voorbijglijden. Delta Hotel Vlaardingen is een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek in één!

LEEFGOED DE OLIFANT – NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Een paradijselijke plek in de natuur, vlakbij de stad: dat is Leefgoed de Olifant. Het terrein van een oude steenfabriek is getransformeerd tot een prachtige tuin. Op dit groene Leefgoed liggen maar liefst vijf bijzondere locaties voor meetings en events. Het hart van Leefgoed de Olifant is een grote glazen Kas. Hier kun je terecht voor speciale evenementen en bijeenkomsten: midden in het groen, maar toch warm en overdekt. Andere locaties zijn een authentieke houten blokhut en modern verbouwde schuren. Authentiek, comfortabel en voorzien van alle moderne faciliteiten. Dit is echt een verborgen paradijsje op een steenworp van Rotterdam!

THE BOATHOUSE KRALINGEN

The Boathouse Kralingen staat op een fantastische plek in het Kralingse Bos: midden in de natuur, maar tegelijkertijd op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Rotterdam. Dit robuuste en stoer ogende paviljoen combineert een trendy design interieur met een waanzinnig uitzicht over de Kralingse Plas. Het interieur is een eigentijdse mix van warme, natuurlijke tinten en stoere industriële elementen. De drie verdiepingen in de locatie zijn ruim en licht en kunnen op verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd. En bij mooi weer? Dan ontvang je je gasten nergens mooier dan op het spectaculaire terras!

DE POLDERIJ – MAASSLUIS

In de juiste omgeving vergader, train of brainstorm je effectiever – dat is de filosofie van De Polderij. Deze inspirerende vergaderlocatie is gevestigd in Maassluis in een prachtige monumentale boerderij, die op ecologische wijze werd verbouwd. Bij de inrichting van de zes vergaderruimten is telkens één bepaald type meeting als uitgangspunt genomen, van presentatie tot training en van brainstorm tot besluitvorming. Aan de hand van onderzoek en wetenschap uit de omgevingspsychologie zijn hiervoor de ideale omstandigheden gecreëerd. Maar het hoofdingrediënt van iedere meeting in De Polderij? Dat is de natuur!

LAKE HOUSE ROTTERDAM

Midden in het groen van het Lage Bergse Bos ligt Lake House Rotterdam. Dit gloednieuwe paviljoen heeft een eigentijds, sfeervol interieur en een groot terras aan het water. Door de glazen gevel kijk je hier prachtig uit op de groene omgeving van het bos en het glinsterende water van het meer. De locatie heeft een trendy restaurant, maar beschikt daarnaast ook over een private room, geschikt voor intieme meetings en private dining. En met een aparte grote zaal waar je met groepen tot 150 personen terecht kunt voor diners, presentaties en feesten, is Lake House Rotterdam geschikt voor diverse events!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke locaties in het buitengebied van Rotterdam. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.