Discover the finest spaces
Delen

5 Feestelijke locaties voor jouw kerst- of eindejaarsevent in en rond Utrecht

Het is nooit te vroeg om na te denken over je kerst- of eindejaarsviering. Die wordt alleen maar belangrijker, zeker na een jaar van thuiswerken en video-meetings. Laten we in ieder geval één keer dit jaar elkaar in de ogen kijken. En wat is daarvoor een beter moment dan december, die tijd die symbool staat voor gezelligheid en samenzijn, om samen te proosten op de toekomst. Dus: bestel die thuisbezorgd-kerstontbijtjes voor tijdens die zoveelste video-meeting maar af. In december pakken we uit met een écht eindejaars event, op een toffe locatie. Wij bezochten alvast vijf locaties voor je eindejaars event!

FEEL GOOD TENTEVENT

Waar komt de winter beter tot leven dan mídden in de natuur? Op een open plek in de bossen van Lage Vuursche, vlakbij Hilversum, staat Feel Good TentEvent. In deze unieke locatie vormen luxe tenten, kleurrijke lampionnen, knapperende vuren en natuurlijk het prachtige bos zelf het decor voor het ultieme winterevenement! Op het terrein is meer dan genoeg ruimte om afstand te houden. De speciaal ontworpen tenten houden je gasten warm en comfortabel. Feel Good TentEvent verzorgt een volledig bedrijfsevenement in gezellige ‘kerstfestivalsfeer’, met heerlijke catering, sfeervolle muziek én een kerstmarkt met marktkraampjes waar medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen uitkiezen.

INNSTYLE, MAARSSEN

InnStyle verandert jaarlijks in een winters decor waar de lichtjes op het terras en in het water zorgen voor een prachtige twinkeling op de Maarsseveense Plassen. Buiten branden de sfeerhaarden, terwijl je warm in de serre geniet van een drankje en een verrassend uitzicht. Het is de ultieme en winterse beleving tijdens de feestdagen! De eventadviseurs van InnStyle denken graag mee over de invulling van jouw kerst- of eindejaarsfeest. Denk hierbij aan unieke styling, catering op maat, gave themafeesten en concepten waar gasten versteld van staan. Niets is te gek. En dat op een verantwoorde 1,5-meter-afstand: het kan bij InnStyle!

HET SPOORWEGMUSEUM, UTRECHT

De kans is groot dat je eerder in het Spoorwegmuseum bent geweest voor een evenement. Deze bijzondere locatie heeft een indrukwekkende collectie historische treinen en rijtuigen, prachtige themawerelden over de spoorweggeschiedenis, een heuse achtbaan en een 3D-experience. Voor meetings en events kun je terecht in de monumentale wachtkamers of in de modernere setting van de Expo en 15 subzalen. Iedere winter ondergaat het Spoorwegmuseum een complete metamorfose tot een sprookjesachtige winterlocatie. Het museum krijgt een sfeervolle winterse aankleding met kerstbomen, guirlandes, een nostalgische carrousel en duizenden lampjes. Het Spoorwegmuseum is in de donkere dagen een unieke setting voor je bedrijfsevenement!

KASTEEL MONTFOORT, MONTFOORT

Kasteel Montfoort ligt er deze winter prachtig bij, midden in het romantische plaatsje Montfoort. Het kasteel heeft vier zalen met een modern en stijlvol interieur en met elk een eigen karakter. Voor grote groepen zijn er ook buiten het kasteel nog veel mogelijkheden. De Heeren van Montfoort bijvoorbeeld heeft verschillende feestzalen waar grote groepen terecht kunnen, of kijk eens in de eeuwenoude kapel de Commanderije van Sint Jan. Al deze locaties zijn voorzien van doorlopende luchtverversing waardoor de luchtkwaliteit hier uitmuntend is. Zo is er bij Kasteel Montfoort ook nu altijd wel een sfeervolle locatie voor jouw kerst of eindejaarsevenement!

DE LANDGOEDERIJ, BUNNIK

Op een prachtige plek aan de Kromme Rijn in Bunnik ligt De Landgoederij. Deze oude boerderij werd getransformeerd tot een moderne, trendy evenementenlocatie. Het naastgelegen Kasteel Cammingha is niet alleen een fraai decor, maar is zowel los als complementair aan De Landgoederij in te zetten voor vergaderingen en exclusieve diners. Tijdens de wintermaanden hebben beide locaties het buitenterrein een warme, landelijke wintersfeer. Het is een prachtige locatie voor een gezellige winterbarbecue of geheel verzorgd diner. Stel je eigen winterevenement volledig op maat samen, of geef de organisatie van je event uit handen: de decemberperiode is al druk genoeg!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke feestlocaties in Utrecht. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.