Discover the finest spaces
Delen

5 bijzondere en feestelijke locaties voor het kerstdiner

Kerstmis is een feest van vaste rituelen. Een goede kerst kan niet zonder samenzijn, gezelligheid, samen terugkijken op het afgelopen jaar en natuurlijk cadeautjes. Maar het allerbelangrijkste ritueel is misschien wel het eten! Of het nou om het kerstontbijt gaat, een brunch, of het ultieme hoogtepunt, het kerstdiner: je geniet er samen van aan een lange, rijk gedecoreerde tafel, met een bijna oneindige reeks aan bijzondere gerechten en feestelijke drankjes. En het wordt steeds makkelijker om dat te realiseren voor jouw bedrijf: veel locaties pakken tijdens de feestdagen uit met decoraties en met een speciaal menu. Wij bezochten vijf van de meest bijzondere locaties voor het kerstdiner!

LANDGOED GROENENDAAL

Midden in het bos in Heemstede, onder de rook van Amsterdam, ligt Landgoed Groenendaal. De veelzijdige locatie staat bekend om haar geweldige restaurant en verrast deze kerst met een eigenzinnig en bovenal smaakvol menu. Kies voor een viergangenlunch met een subtiele variatie op klassieke gerechten of geniet met elkaar van een zesgangendiner of een walking dinner in de intieme setting van een besloten ruimte. Stel je de kerstsfeer in dit eeuwenoude koetshuis voor: lichte kleuren, een subtiele mix van design met allure en een vleugje nostalgie. Dit culinaire pareltje is ook met kerst dé perfecte locatie voor een fijn samenzijn!

STUDIO 21

Een echte kerst kan niet zonder glitter & glamour! Bij Studio 21 in Hilversum stap je uit het alledaagse van kantoor en in de wereld van showbizz en entertainment. De locatie helpt je om een onvergetelijk event neer te zetten, van creatie tot realisatie. Tover de gehele studio om tot een magische feestlocatie of winters foodtruck festival. Of maak het jezelf gemakkelijk met kaarten voor Dinnershow Pandora. Trakteer je gasten op de ultieme avond uit met een geweldig diner en spectaculair entertainment! Wil je de complete avond uit, exclusief en op maat gemaakt voor jouw bedrijf? Ook dat is mogelijk!

EYE FILMMUSEUM

Bij Eye Filmmuseum in Amsterdam denk je snel aan grote events, maar je kunt hier ook terecht voor een mooi, intiem diner met uitzicht over het IJ. Ontvang je gasten in de Waterfront en schuif aan tafel in de fraaie IJ Lounge. Of geniet van live cooking in the Room at the Top, waar een kleine keuken wordt ingericht zodat je ziet hoe de chefs de laatste hand leggen aan de gerechten. De cateraar zorgt voor een prachtige aankleding. En natuurlijk zou Eye het Eye niet zijn zonder film: tijdens je diner wordt daarom in de ruimte een kerstboom geprojecteerd!

DE LANDGOEDERIJ

De Landgoederij in Bunnik staat de hele decembermaand in het teken van kerstevenementen! Deze prachtige boerderij ligt aan de rivier de Kromme Rijn, vlak naast het eeuwenoude Kasteel Cammingha. Het interieur van deze evenementenlocatie is van zichzelf al warm en sfeervol, maar met de weelderige kerstdecoraties is De Landgoederij deze feestdagen echt een magisch plaatje. En je kunt er direct in! De decemberperiode is al druk genoeg, dus laat je volledig ontzorgen en geniet van vaste arrangementen, zoals een gezellig kerstontbijt of geheel verzorgd diner; of stel je eigen kerstevent op maat samen.

FUTUREDOME EVENTS

Dat een gevangenis een van de meest sfeervolle locaties is om de kerst door te brengen, zou je niet denken als je luistert naar de tekst van André Hazes’ kersthit ‘Eenzame Kerst’. Maar met het concept ‘Culinair de bajes in’ brengt FutureDome Events daar verandering in. De prachtige koepelgevangenis in Breda wordt in de feestmaand omgetoverd tot een sfeervolle locatie waar je met groepen van 20 tot 400 kunt genieten van een kerstdiner. De fraaie historische locaties op het complex zijn aangekleed en sfeervol uitgelicht, wat zorgt voor een sprookjesachtige setting. FutureDome Events belooft een kerstdiner dat je ‘levenslang’ bijblijft!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer feestelijke locaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.