Discover the finest spaces
Delen

4 x Locaties met een inspirerend verhaal

Kennis delen, relaties versterken, imponeren; het zijn stuk voor stuk goede redenen om een event te organiseren. Maar uiteindelijk draait het voor je gasten veelal om de inspiratie die ze opdoen. Versterk je event met de juiste setting en inspireer je gasten met de prachtige omgeving, het bijzondere interieur, of het unieke verhaal van deze locaties!

ECI Roermond

Het culturele hart van Midden-Limburg bevindt zich in ECI Roermond. In het fabriekspand van de voormalige Elektro Chemische Industrie vind je theater, muziek, film, expositieruimten en evenementen.

Het indrukwekkende industriële decor maakt ECI Roermond tot een zeer gewilde locatie voor activiteiten als fashionshows en fotoshoots tot aan productpresentaties en tv-opnames. Evenementenlocatie ECI heeft alles onder één dak!

Studio’s Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer heeft een bijzonder rijke geschiedenis van media, entertainment en showbizz. Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen, vervolgens uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende zijn televisiestudio’s huisvestte, en nu één van Nederlands meest bijzondere evenementenlocaties.

De combinatie van gethematiseerde ruimtes, catering, techniek en hospitality op één locatie zorgt dat ieder event hier weer anders is.

Reehorst

Een warm interieur met internationale allure: bij ReeHorst vind je inspiratie in elk van de 39 stijlvolle zalen. Het bekende congres- en eventcenter biedt een wereld van 14.000 m² aan cosmopolitan hospitality.

Reehorst

Word geprikkeld door de stoere urban stijl van ‘New York’, of omring je met de elegantie van ‘Paris’. Met de unieke female touch is ReeHorst altijd een goede keuze!

More-Itz

Aan de buitenkant de zonnige sfeer van een strandclub op Ibiza, van binnen het comfort en de warmte van een Zwitsers skichalet.

More-Itz

More-Itz heeft een bourgondische culinaire verzorging en de modernste faciliteiten voor meetings en events, in het prachtige natuurgebied De Biesbosch. More-Itz is meer dan een strandclub of evenementenlocatie; het is een experience waar je nog lang aan terug zult denken!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.