Discover the finest spaces
Delen

4 x Groot Amsterdam: van museum tot festivalterrein

Onze hoofdstad blijft de plek voor events met internationale aantrekkingskracht. Of je nou liefhebber bent van de beroemde architectuur uit de Gouden Eeuw of van de festivalterreinen in het rauwe havengebied aan de rand van de stad; zoek je naar de nieuwste en hipste hotspots, innovatie, rust of juist hectiek: Amsterdam heeft een ongekend aanbod van bijzondere locaties in de stad en net daarbuiten. 

ROSARIUM

Je event in alle rust, op een prachtige groene plek aan de rand van Amsterdam? Rosarium is een stijlvolle evenementenlocatie in één van de mooiste parken van de hoofdstad. De locatie beschikt over diverse zalen, alle met openslaande deuren en een privé terras aan het Amstelpark. Geniet van een intieme sfeer en een persoonlijke benadering.

THUISHAVEN FESTIVALTERREIN

Tussen de zwierende kranen en het industriële spoor ligt Thuishaven: de culturele vrijhaven van de stad Amsterdam. Hier begon Thuishaven als outdoor festival, maar langzaam bloeide deze rauwe plek op tot een eigenzinnige evenementenlocatie. Het festivalterrein biedt diverse in- en outdoor mogelijkheden die het hele jaar ingezet kunnen worden, elk met een eigen karakter.

CLUB NAUTIQUE

Club Nautique is al meer dan 25 jaar dé locatie aan het strand van Zandvoort. In het moderne paviljoen kun je als een van de weinige strandlocaties het hele jaar terecht. Houd je meeting in de aparte, geluidsdichte vergaderzaal, en ga voor events naar de prachtig ingerichte feestzaal. Met een trendy interieur, mediterrane uitstraling, ruim terras en een gepassioneerde keuken is Club Nautique een locatie waar inspiratie vanzelf komt.

HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Het Scheepvaartmuseum herbergt achter de opvallende, klassieke witte gevel aan het IJ een van de meest exclusieve locaties in Amsterdam. De prachtige overdekte binnenplaats ‘Het Open Pleyn’ is van een adembenemende schoonheid. Door de glazen constructie baadt de binnenplaats overdag in een aangenaam licht, ‘s avonds vormen de 868 ledlampjes in het geraamte een droomachtige sterrenhemel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.