St. Paul's Cathedral

Adembenemende event spaces in ‘most iconic building’ van Londen

Hoge plafonds, authentieke glas-in-loodramen, kunst waar u maar kijkt: inspiratie ligt hier voor het oprapen. De kenners van Londen speculeren over dit gebouw als ‘the most iconic building’ dat de Londense skyline rijk is. En dat is niet voor niets. De St. Paul’s Cathedral in Londen is namelijk absoluut niet slechts geschikt voor de gelovigen onder ons. De authentieke architectuur die al meer dan driehonderd jaar de kostbare Londense grond opvult, straalt historie uit. Het soort historie waarbij u zich beseft dat u zich op de laatste rustplaats van de grootste dichters, helden en wetenschappers uit de Engelse geschiedenis bevindt. Laat u vooral inspireren.

Betoverende plekken

Deze kathedraal  – met maar liefst vijf evenementen ruimtes –  is een zeer geschikte plek voor iedereen die op zoek is naar een flexibele locatie om zijn of haar evenement te hosten. Hier kunnen diners voor tot wel 250 personen worden georganiseerd en receptieruimtes worden omgetoverd tot betoverende plekken voor maar liefst 350 gasten. Ook kunt u hier terecht voor kleinere groepen tijdens privé lunches en conferenties.

Aangezien St. Paul’s Cathedral nauw samenwerkt met hoog aangeschreven cateraars in Londen, hoeft u niet bang te zijn voor gebrek aan detail, kwaliteit en een uitstekende service. Uw evenement kan daarnaast een extra tintje gegeven worden door middel van een speciale rondleiding in de kathedraal, waarbij u allerlei spannende feiten hoort over de antieke locatie. U zult bijvoorbeeld haast niet kunnen geloven dat het adembenemende orgel (waar u ook een privé-concert voor kunt aanvragen) dat een van de kolossale ruimtes van de kathedraal opvult uit wel 7256 pijpen bestaat.

U heeft geen geschiedenisboeken meer nodig na een enerverend bezoek aan deze Londense kathedraal.

Facts & Figures
– Vijf verschillende ruimtes voor uw evenement
The North Churchyard is een buitenlocatie, ideaal voor zomerse recepties. (Max. 350 personen)
The Wren Suite voor moderne conferentiefaciliteiten in een prachtige ouderwetse omgeving (Diner tot 60 personen, zittingszaal 30 personen)
The Nelson Chamber voor een unieke sfeer rondom de tombe van admiraal Lord Nelson (receptie tot 250 man)
The Crypt voor een inspirerende omgeving tussen de laatste rustplaats van Engelands grootste dichters, helden en wetenschappers (diner 250 personen, receptie 350 personen)
Temple Bar voor een intiem en prachtig uitzicht over de kathedraal (diner 14, receptie 20)
– De kathedraal kan voor een unieke ervaring volledig worden afgehuurd
– St Paul’s Cathedral is de enige kathedraal die werd ontworpen, gebouwd én afgemaakt door dezelfde architect
– De bouw heeft 35 jaar geduurd, van 1675 tot 1710
– De kathedraal weegt 64.000 ton
– In de crypte liggen vele beroemde personen begraven, waaronder Nelson, Wellington, Joseph Turner en Sir Alexander Fleming