Spaces

A social ambiance with an entrepreneurial attitude

Omringd door ondernemers en ondernemende bedrijven ervaart u in de locaties van Spaces een creatieve ambiance, waar mensen op een andere manier werken aan producten om trots op te zijn. Spaces biedt ondernemende mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte om vol energie te werken aan het succes van hun onderneming. Flexibel werken op de begane grond, een kantoor huren op de bovenliggende etages of vergaderen in een ontspannen setting: Spaces geeft het ondernemende gevoel dat alles mogelijk is. 

An inspiring and social venue that stimulates an efficient way of working
Vanuit het besef dat de manier van werken aan het veranderen was, opende Spaces in 2008 -twee jaar na het ontstaan van het idee- haar eerste locatie aan de Amsterdamse Herengracht. Met als doel: het faciliteren van een inspirerende en sociale plek, waar men efficiënt kan werken vanuit het ondernemende denken. Vervolgens opende Spaces haar tweede locatie aan de Zuidas. Deze Amsterdamse locaties bieden respectievelijk 17.500 en 6.000 vierkante meter aan kantoorruimtes. Met in totaal twintig -met designmeubilair ingerichte- meetingrooms en nog eens ruim 3.000 vierkante meters Business Club (members only) zijn de locaties ook optimaal ingericht om bijeen te komen. Elke locatie van Spaces heeft eveneens een sfeervolle eventruimte, voor ontspannen ontmoetingen, en eigen parkeermogelijkheden. In 2014 wordt het Amsterdamse assortiment van Spaces uitgebreid met een derde locatie aan de Vijzelgracht.

Dynamic, innovative and creative
Het dynamische en innovatieve karakter van de locaties in Amsterdam, is eveneens te herkennen in de locatie in Den Haag. Met ook hier een informele eventruimte, twaalf vergaderruimtes, 2.000 vierkante meter aan Business Club en 8.500 vierkante meter kantoorruimte heeft Spaces haar eerste stap gezet om ook buiten Amsterdam de grote steden te voorzien van creatieve werkomgevingen. Spaces heeft de ambitie om zich in alle vier de grote steden van Nederland te vestigen, alsmede uit te breiden naar het buitenland, met Londen en New York in het vizier.

Optimal facilities for relaxing meetings
De ruimtes van Spaces worden niet alleen ingezet voor succesvol werken en ondernemen. Spaces organiseert ook evenementen en biedt optimale faciliteiten op het gebied van hospitality, ICT, parkeren, meetingrooms en catering. Laat u al genietend van een cappuccino -bereid door één van de barista’s- inspireren in een ontspannen setting en vergroot uw netwerk tijdens één van de evenementen waar kennis en ontmoeten centraal staan. Nieuwe members van locaties worden geïntroduceerd in een uniek netwerk van medegebruikers, die net als zij werken vanuit een ondernemende instelling.

 

Be inspired, stand out and grow
Geïnspireerd worden in het kwadraat? Spaces biedt niet alleen de faciliteiten, maar kan ook zorgdragen voor wat ‘extra’s’ in de meetingrooms. Begin de dag met een succesverhaal over leiderschap, samenwerking of ondernemerschap, verteld door een grote naam uit de sportwereld of de politiek. Of laat u bijpraten over nieuwe trends op het gebied van duurzaamheid, communicatie of technologie: Spaces regelt graag sprekers met een inspirerend verhaal. De professionele gespreksleiders in het netwerk zorgen ervoor dat de meeting net dat duwtje in de rug krijgt dat het nodig heeft. Inspiratie, ontspanning en culinair genieten: Spaces draagt zorg voor een succesvolle, energieke en ontspannen bijeenkomst.

Spaces Herengracht | Herengracht 124-128 | 1015 BT Amsterdam | 0031 20 794 4700 | receptie-herengracht@spaces.nl

Spaces Zuidas | Barbara Strozzilaan 201 | 1083 HN Amsterdam | 0031 20 240 2400 | receptie-zuidas@spaces.nl

Spaces Den Haag | Zuid-Hollandlaan 7 | 2596 AL Den Haag | 0031 70 2400 800 | receptie-denhaag@spaces.nl