Pure-liner

A remarkable, floating venue with continuously changing decor

Mobiliteit en flexibiliteit, industrieel en stijlvol, modern en warm. De schepen van de Pure-liner bieden volledige en hoogwaardige faciliteiten voor zakelijke evenementen met een spetterend, continu veranderend decor. Vergaderen, netwerken en feesten met fraai uitzicht over de wateren, dorpen en steden, in binnen- en buitenland. Waar het waterwegennet het toelaat, is Pure-liner ter plaatse. Vanuit haar vaste standplaatsen in Keulen en Amsterdam, kunnen de schepen overal aanmeren om een evenement te organiseren waar u wilt. De Pure-liner schepen bieden met hun bijzondere architectuur en moderne faciliteiten een unieke omgeving voor evenementen, beurzen, meetings & congressen, bedrijfs- én publieksfeesten en (product)presentaties.

A successful deccenium: Pure-liner celebrates tenth anniversary
Tien jaar geleden begon het levensverhaal van deze unieke, varende evenementenlocatie. De eerste stappen werden gezet richting de realisatie van het eerste schip. Pure-liner speelde in op hét gat in de markt: schepen die er én modern uitzagen én de faciliteiten boden om ingezet te worden als volwaardige evenementenlocatie. Een oud schip werd volledig opnieuw opgebouwd en voorzien van alle gemakken en faciliteiten, geschikt voor hoogwaardige evenementen. In mei 2005 werd de eerste Pure-liner ter water gelaten, direct trok het schip veel aandacht en evenementen. Direct trok het schip veel aandacht en evenementen. Na drie succesvolle jaren en een toenemende vraag vanuit Duitsland en België, besloot Pure-liner een tweede schip te verbouwen. Het tweede schip, de Pure-liner 2, werd in oktober 2008 gelanceerd, tegelijkertijd met een kantoor in het Duitse Keulen.

Branding opportunities and modern facilities
De varende evenementenlocaties, de schepen van Pure-liner, hebben elk een capaciteit tot 600 personen en zijn eveneens te combineren voor evenementen tot 1.200 personen. Beide schepen beschikken over een mooie ruime serre met een spetterend uitzicht en een moderne bar op elke etage. Over de gehele lengte van de schepen, evenals de barren, is LED- verlichting aanwezig die in elk gewenste kleur ingesteld kan worden. Voor de ultieme branding experience kunnen ook de tappunten met geïntrigeerde LCD- schermen voorzien worden van logo’s. Uiteraard beschikken de varende locaties over alle moderne faciliteiten die naar wens zijn in te vullen. Zo zijn onder andere hoogwaardige presentatiemiddelen, waaronder een beamer, presentatiescherm, 50” plasma schermen en een geïntrigeerde geluidsinstallatie aanwezig.

Playing with color in a neutral environment
De strakke, neutrale inrichting van de schepen en de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van verlichting, zorgen ervoor dat er gespeeld kan worden met kleuren om deze aan te passen aan de eigen, gewenste look & feel. Met één druk op de knop is de LED verlichting over de gehele lengte van de schepen te veranderen, waardoor u ook tijdens het evenement met kleur -en sfeer- kunt spelen. Zo kunt u na een zakelijke sfeer tijdens uw bijeenkomst binnen een korte tijd de ambiance van een warmrode of paarse nachtclub creëren voor een afsluitende borrel of feest. De grote glazen raampartijen in de serre zorgen ervoor dat de gasten altijd een spetterend uitzicht op de omgeving hebben. De Pure-liner 2 beschikt ook over een glazen lift.

Dancing under the stars or a major product launch on the water?
Extra bijzonder is het grote dakraam, waarover beide schepen beschikken, dat helemaal open kan. Dit maakt het niet alleen mogelijk om een evenement te organiseren onder een fraaie sterrenhemel, ook is de Pure-liner de enige varende evenementenlocatie die binnen grote producten zoals auto’s kunnen presenteren. Vanuit die hoedanigheid heeft de Pure-liner dan ook menig lancering van nieuwe automodellen aan boord gehad. Ook zijn de schepen bij uitstek geschikt voor meerdaagse ‘boatshows’ in verschillende plaatsen en zelfs landen. Eén keer opbouwen en u vaart het schip naar enkele centrale plaatsen zodat het makkelijk is voor klanten, relaties, resellers of dealernetwerken om je evenement te bezoeken. Dit verlaagt de drempel om bijvoorbeeld vanuit het oosten naar Amsterdam te komen om de lancering van een nieuw product bij te wonen.

Attractive offers and promotions
Het tienjarig jubileum viert de Pure-liner in de komende maanden feestelijk met diverse evenementen in de landen waarin zij aanwezig zijn en met aantrekkelijke aanbiedingen en acties en uitgebreide mogelijkheden om kennis te maken met de schepen. Bekijk de website of Facebookpagina van Pure-liner voor meer informatie.