Act Eventstudios

Organiseer een event met energie voor de toekomst

Een combinatie van een industriële moderne uitstraling, midden in het hart van een duurzame bedrijvencampus. Dat is Act Eventstudios. Gelegen op Industriepark Kleefde Waard (IPKW) in Arnhem. Een plek om te ontmoeten, kennis uit te wisselen, te verbinden en elkaar te inspireren.

We komen aan op het terrein en kunnen niet om de industriële sfeer heen. Overal staan fabrieken en industriële panden. En daartussen bevindt zich dus Act Eventstudios. Van vergaderingen van vier personen tot bijeenkomsten met 750 bezoekers: Act Eventstudios creëert en faciliteert jouw event van elk formaat. De ontvangstbalie die we gelijk zien bij binnenkomst kan je helemaal inrichten zoals jij het wilt.

Act Eventstudios

Eerder stond Act Eventstudios bekend onder de naam Industrial Studios. Maar na flinke veranderingen in en rondom het gebouw KB op het terrein vonden de eigenaren, Cas van Horck en Robert van den Tooren, het tijd voor een nieuwe naam. En omdat eigenaar Robert van der Tooren met Dutch AV gespecialiseerd is in licht, geluid en techniek, hoef je daarvoor als klant ook niet buiten de deur te zoeken: bij Act Eventstudios is alles hiervoor ruimschoots aanwezig.

Eventzaal

Zoals gezegd, Act Eventstudios heeft mogelijkheden voor events van ieder formaat. Zo is er de grootste ruimte, de Eventzaal. Een ‘Plug and Play’ Eventzaal met een oppervlakte van maar liefst 520 vierkante meter. Wat gelijk opvalt is de imposante geplooide en geperforeerde aluminiumwand van ruim zes meter hoog. Een eyecatcher en het maakt de zaal niet alleen in uiterlijk onderscheidend, maar ook qua gehoor en vanwege de korte nagalmtijd. 

Daarnaast valt er nog iets op: er staan hier groenperken in de zaal die echt letterlijk uit de grond groeien. Samen met de CLT houtwand aan de zijkant zorgt dit voor een comfortabel en contrasterend geheel. Er is hier veel daglicht, maar ook de hele eventzaal verduisteren is mogelijk binnen twee minuten. Hierdoor kan je de zaal ook overdag inzetten als verduisterde ruimte. Er staan hier refurbished stoelen (maximaal 450) en de optie voor een grote videowall en een podium is perfect om een spreker neer te zetten.

Eventplein

Heb je net nog wat meer ruimte nodig? Dan kan de Eventzaal prima uitgebreid worden met het Eventplein erbij. Het Eventplein is het hart van het pand, hieraan grenzen het Café, vergaderzalen en alle innovatieve bedrijven die ook gevestigd zitten in het gebouw. Je kunt deze ruimte dus combineren, waardoor je in totaal 750 bezoekers kwijt kunt, maar je kunt het Eventplein ook los afhuren.

Ook op het Eventplein bevindt zich een enorm groen plantsoen, waardoor het voelt alsof je in een park zit, maar dan binnen. Het grenst ook gelijk aan het Café, waardoor het de uitgelezen plek is voor horecamomenten, zoals een lunch, borrel, diner of de ontvangst van je event.

Vergaderzalen

Op de eerste verdieping van Act Eventstudios bevinden zich in totaal vijf vergaderzalen, variërend in grootte. Allemaal met weer hun eigen onderscheidende eigenschappen, waardoor je hier terecht kunt met al je vergaderwensen. De grootste vergaderzaal is Vergaderzaal 1. Die heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter en is te gebruiken voor bijvoorbeeld een presentatie, een training of als extra break-outzaal. Er is plek voor zo’n tachtig gasten en de ruimte heeft een flexibele opstelling met luxe refurbished stoelen en tafels. Er is een smartboard aanwezig en ook audio met twee microfoons. In principe is dit zo in alle vergaderzalen. Daarnaast komt er veel daglicht binnen door het dakraam bovenin.

Ook de Boardroom is een fijne vergaderruimte. Die heeft een vaste vergaderopstelling met zithoek, een minibar en een prachtig panoramisch uitzicht over de eventlocatie. Deze Boardroom is geschikt tot maximaal veertien gasten en heeft een grote riante tafel met zithoek.

Breakoutruimtes

Act Eventstudios heeft twee breakoutzalen. Break-out Room 1 heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en in theateropstelling is er plek voor 120 gasten. Deze ruimte zit aan de achterkant van de Eventzaal en dus aan de achterkant van de aluminiumwand, waardoor ook hier de akoestiek heel fijn is. Er is hier geen daglicht, maar door de sterrenhemel voelt het zeker niet donker en is het een perfecte ruimte om met je gasten goed de diepte in te gaan. Je hebt hier weinig afleiding van buitenaf. Door de lampen die in je eigen huiskleuren aan te passen zijn, komt de zaal echt tot leven.

Break-out Room 2 kent een oppervlakte van 133 vierkante meter en biedt in theateropstelling plek aan 100 personen. Ook hier vinden we weer de aluminiumwand en aan de andere kant de houten CLT wand. Hier is wel natuurlijk daglicht te vinden en er is een extra deur naar buiten, dus je kunt deze ruimte (of Break-out Room 1) ook goed los gebruiken.

Catering

Act Eventstudios werkt samen met huiscateraar KickStart Food. KickStart Food is een cateringbedrijf met een duurzame en maatschappelijke visie: zij geven jongeren die het wat moeilijker hebben een ‘kickstart’ in hun carrière. Een lekkere lunch, borrel of diner tijdens je event? KickStart Food regelt het voor je. Vraagt je event om creatieve foodconcepten waarbij beleving centraal staat? Daarvoor werkt Act Eventstudios samen met Doec. Met een gemotiveerde crew zorgen zij voor een onvergetelijke foodbeleving. Zelf eigen catering meenemen kan overigens ook, daarvoor heeft Act Eventstudios een eigen satellietkeuken.

Anders dan anders

Je merkt het, het is gewoon een megatoffe locatie, Act Eventstudios. Of je nou een congres wilt houden, een beurs, een presentatie, een award show, een productlancering, een personeelsbijeenkomst, een vergadering of iets wilt doen met livestreamen; het kan hier echt allemaal.

Act Eventstudios is een locatie die anders dan anders is. Wie heeft er nou echt groen middenin zijn pand staan? Of een gekromde wand die qua beschikbare meters misschien niet per se efficiënt is, maar architectonisch wel? Act Eventstudios wil niet ‘gewoon’ zijn, maar wil wel graag volledig meedenken met het organiseren van je event. De locatie is het canvas en jij mag hem inkleuren. En dat op de meest vernieuwende industriële locatie van Arnhem. Zo ervaren jouw gasten een event met energie voor de toekomst.