Papa's Beach House

Ongedwongen, exclusief en comfortabel

In de rustgevende groene omgeving van het Haarlemmermeerse bos verraadt niet alleen het stoere uiterlijk van dit pand aan het meer maar ook het indrukwekkende interieur dat u op deze unieke locatie te maken heeft met een evenementenlocatie die zich met recht een Beach House mag noemen. De ‘new and improved’ Papa’s Beach House, dat haar gerenoveerde stranddeuren eind april 2013 opende, is ongedwongen, exclusief en comfortabel. Papa’s Beach House is een toegankelijke en huiselijke plek, authentiek en met een eigen verhaal. Een plek waar de gasten zichzelf kunnen zijn en bovenal waar men geniet van mooie momenten, een goed gesprek, een spannend boek, lekker eten of een ‘killing’ cocktail.

Natural, recycled materials and a four-meter long marlin on the wall

Bij binnenkomst valt uw blik direct op in het oog springende elementen. Het design en het gebruik van oorspronkelijke materialen zijn sfeerbepalend voor het stoere en ongedwongen strandhuis. Het gemoedelijke interieur bestaat uit authentieke, natuurlijke en veel gerecyclede materialen, waaronder de binnenwanden van 140 jaar oude grenen delen en de acht meter hoge schoorsteen van Ardenner natuursteen. De bar en roestige luchtkanalen zorgen voor een ouder en stoer uiterlijk dat goed tot zijn recht komt binnen het strandpaviljoen. Opvallend is ook de schitterende vier meter lange marlijn aan de wand van het restaurant. De kano aan de muur, de opgestapelde oude strandstoelen en de scheepslampen zorgen voor de ‘finishing touch’.

‘Good Times, Great Food’

Dat Papa’s Beach House geïnspireerd is door de meesterschrijver Ernest Hemmingway -aan wiens bijnaam deze vernieuwde  en unieke buitenlocatie haar naam verleent- is op alle fronten voelbaar.  Genieten van het mooie leven,  een enerverend avontuur, lekker eten en smaakvolle wijnen, oneindig veel plezier en gezelligheid: al deze ‘Good Times, Great Food’ componenten, kenmerkend voor de levenswijze van Hemmingway, komen samen in het Beach House. Bij ‘Papa’s’ is de gast er even helemaal uit en voelt hij zich toch thuis. U kunt zijn wie u bent en zonder enige ruis genieten van uw gezelschap en de omgeving. Met haar uitgebreide faciliteiten, waaronder de Key-West en Blue Marlin zalen, een in- én outdoor barbecuehoek, 2 terrassen met buitenpodium, een strandje en een boardroom annex kleedkamers, is de locatie geschikt voor evenementen van 40 tot 300 personen. Van uiteenlopende evenementen tot informele borrels op het strand tot outdoor evenementen, barbecues, huwelijksfeesten en zakelijke bijeenkomsten.

Papa’s Beach House opende haar deuren voor het eerst in 1989. In het najaar van 2012 is het oude Papa’s Beach House geheel afgebroken en gedurende de herfst en winter van 2012 en 2013 is gebouwd aan dit vernieuwde strandpaviljoen, die eind april 2013 haar deuren opende.  Dit pand met haar indrukwekkende design en ongedwongen sfeer, blinkt uit in authenticiteit en originaliteit. De locatie is ook nog eens onderscheidend vanwege haar ligging: gelegen in de prachtige natuur van het Haarlemmermeerse Bos, in de Randstad, centraal in Nederland.  Zo’n plek inclusief haar faciliteiten is – op twintig minuten rijden van Amsterdam met gratis parkeergelegenheid – enig in haar soort.