NBC Congrescentrum

De mens achter de congresmuren van het NBC

Ervaar het warme en persoonlijke ontvangst wanneer u de congresvloeren van het NBC betreedt. Het bijzondere welkom -waarop de medewerkers volledig zijn getraind-  bevestigt direct het ultrahoge serviceniveau en overtreft elk verwachtingspatroon. Échte mensen maken dagelijks het verschil en wijden zich vol overgave aan het laten slagen van elke bijeenkomst; van grote inspirerende congressen tot besloten vergaderingen van kleine gezelschappen. Met deze ‘human factor’ staat het NBC garant voor optimale gastvrijheid. “Betrokken en flexibel nemen wij alle zorg uit handen”, aldus Mirjam Haarman, Marketing Manager van het NBC. “Multifunctionele zalen, goede catering of een uitgebreid scala aan state-of-the-art faciliteiten: verschillen tussen locaties zijn op deze factoren vrij gemakkelijk aan te geven. Wanneer het echter gaat om service is het een ander verhaal. Ons onderscheidend vermogen zit in onze mensen, zowel voor als achter ‘de schermen’. Oprecht en gemeend willen wij het verschil maken en mensen raken.”

 

‘Het NBC: Eerste Hulp bij Gastvrijheid.’ (quote van opdrachtgever Oranje Kruis)

 

Optimale service binnen alle disciplines

Nog voordat de gasten zich richting het congrescentrum begeven en verrast worden door het warme welkom van de vriendelijke receptionistes en hostessen, heeft de opdrachtgever het hoge service niveau al mogen ervaren. De betrokken Account Managers van het NBC Congrescentrum vervullen -naast het aannemen van boekingen-  een adviseursfunctie en denken meer en meer mee met organisaties. Zij kennen de mogelijkheden van de locatie, de juiste leveranciers voor het evenement en de ontwikkelingen in de branche. Samen met de opdrachtgever of evenementenorganisator werkt de Account Manager toe naar een succesvol evenement. Ook in de keuken hecht het NBC veel waarde aan kwaliteit en service. Culinair geïnspireerd door nieuwe trends,  diverse vakbladen, sociale media, het Foodinspiration event en vooral door zelf te experimenteren, serveert chefkok Vincent van der Wal -met zijn team van acht koks- duurzame en fairtrade producten en presenteert deze op excentrieke wijze. “Zowel een partij van 3.000 personen als een tweetal dat hier komt dineren willen we te allen tijde verrassen, dat is mijn grootste passie en uitdaging.”

De bescheiden rol van het ervaren team

Dat  gastvrijheid binnen het NBC Congrescentrum hoog in het vaandel staat, bewijzen ook de vertrouwde gezichten binnen het familiebedrijf. Veel medewerkers zijn al jaren in dienst -het gemiddelde diensttermijn is boven de vijf jaar- waardoor opdrachtgevers velen bij naam kennen. “Niets is zo prettig als samenwerken met een ervaren eventmanager en -crew die al honderden evenementen achter hun naam hebben staan. Ze stralen rust uit, voorzien zaken die nog moeten gebeuren en weten passend op wijzigingen in te spelen. Onze taak is te ontzorgen. Wij willen onze opdrachtgevers laten stralen en vervullen daarin een bescheiden rol op de achtergrond.” Bij het NBC werken niet alleen ervaren en vertrouwde medewerkers, ook de opdrachtgevers hechten veel waarde aan een duurzame relatie. “Een goede ervaring zorgt er voor dat onze opdrachtgevers vaak terugkomen, wij zijn loyaal en trouw naar hen en dat heeft direct een effect op nieuwe samenwerkingen. Hierdoor bouwen wij een goede band op met onze opdrachtgevers en leren zijn of haar specifieke wensen en doelgroepen goed kennen”, aldus Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum.

Een topdag voor alle gasten

Snel schakelen, dat kan in een familiebedrijf als het NBC. Elke medewerker zet zich dagelijks met een enorme betrokkenheid in om de gasten een topdag te bezorgen. Talloze beurzen, congressen en andere evenementen hebben inmiddels plaatsgevonden binnen het congrescentrum, waardoor een schat aan kennis en ervaring is opgebouwd. Deze kennis van de markt zet het NBC dagelijks in om haar producten en diensten bij te schaven en aan te scherpen, zodat het te allen tijde voldoet aan de wensen van de hedendaagse opdrachtgever én bezoekers. Met de ultieme combinatie van uitzonderlijke gastvrijheid, een flexibele en multifunctionele locatie, ervaren en betrokken medewerkers en trendsettende catering claimt het NBC met recht haar payoff: ‘The Place to Business’.