Mooirivier Hotel & Congres

Moderne en sfeervolle ambiance in Mooirivier Dalfsen

In het hart van Overijssel, aan de mooie – naamsverlenende- rivier de Vecht is een sfeervol hotel gevestigd in een hoeveachtig pand omringd door natuurlijke tuinen en bos. Met haar verschillende gebouwen en hun ligging aan de rivier is Mooirivier alles behalve doorsnee. De rietgedekte daken ademen traditie, maar dan wel met een moderne vertaalslag. De moderne en sfeervolle ambiance, gecombineerd met het verfrissende buitengevoel, maakt het hoofd leeg, verscherpt de concentratie en draagt daarmee bij aan een inspirerende bijeenkomst.

Inspired by nature
Overal in het hotel is de natuur voelbaar. De twaalf moderne congres- en vergaderzalen bieden  uitzicht op de prachtige natuurlijke omgeving. De zalen hebben elk een eigen karakter, zijn voorzien van natuurlijk daglicht en beschikken over comfortabele stoelen. Met de juiste keuze aan lichtval, kleurstelling en sfeer is alles in het werk gesteld om de bijeenkomst bijzonder te  maken. Mooirivier biedt u een bijzondere en inspirerende setting voor congressen en vergaderingen. Alles is gericht op kennisoverdracht, het bereik van doelen en de groei van mensen en organisaties. Zowel binnen als buiten zijn er bij Mooirivier ruimtes die een bijeenkomst net even iets extra’s meegeven. De grote buitenruimte, zo’n zes hectare privéterrein, de ligging aan de rivier en het omringde bos bieden unieke outdoormogelijkheden. Met een professionele klimstelling, een openluchttheater, een kampvuurplaats en de sportvelden en kano’s heeft Moorivier extensieve mogelijkheden om inspirerende bijeenkomsten uit te breiden met teambuilding activiteiten en ontspanning.

Direct aan het water, ontspannen met een drankje op het loungeterras van het gezellige Grand Café, of genieten van een speciaal diner in het uitstekende restaurant. Over eten en drinken hebben ze bij Mooirivier uitgesproken ideeën. Of het nu door de weeks of in het weekend is, met een groot of juist een klein gezelschap, het zijn bijzondere momenten die alle aandacht en zorg krijgen om ze speciaal te maken. De keukenbrigade werkt  graag met de mooie producten uit het Vechtdal. De 101 comfortabel ingerichte kamers maken van Mooirivier een “alles onder één dak” congreshotel: een unieke locatie voor onder andere congressen, vergaderingen, evenementen maar ook een leuke bestemming voor een weekendje weg. Mooirivier geeft letterlijk ruimte bij het organiseren van een vergadering, training of productpresentatie.

Professional, welcoming and flexible staff
Dit jaar viert Mooirivier haar eerste lustrum, nadat zij in januari 2008 van start is gegaan. Het professionele, gastvrije en flexibele team begeleidt uw event en neemt alle zorg uit handen. Zij zorgen ervoor dat alle gasten van een bijzonder en inspirerend verblijf kunnen genieten. Mooirivier is daarnaast ook nog eens goed te bereiken, met 250 parkeerplekken en op zo’n tien minuten rijden vanaf Zwolle. Met het openbaar vervoer is Mooirivier bereikbaar vanaf station Dalfsen.  De ligging vlakbij snelweg A28 in combinatie met haar faciliteiten, service en sfeer maakt van Moorivier een complete accommodatie voor de meest uiteenlopende events: A special place, full of nature and inspiration.