Miele Inspirience Centre

Experience the ‘Inspirience’

Nog voordat u de moderne entree van Miele betreedt, ervaart u een gevoel van service en gastvrijheid. Eenmaal binnen wacht een warm onthaal, waar u de merkbeleving van Miele ervaart. De bijzondere locatie verbindt diverse inspiratiewerelden met elkaar, wat zorgt voor een speciale sfeer, zowel bij exclusieve vergaderingen als grote evenementen. Toonaangevende voorbeelden van evenementen zijn onder andere de uitreiking van de NIMA Awards, de finale van de Bocuse d’Or en de Miele Catwalk. Shows, food & beverage, muziek, bijzondere led-verlichting en volledige aankleding zorgen voor een speciale sfeer, waarin gasten zich vrijwel direct thuis voelen en bedrijven graag een evenement te midden van de dynamische was-, woon- en kookwereld van Miele willen organiseren.

Miele Inspirience Centre: an inspiring event venue
De eerste officiële Miele-vestiging in Nederland werd 75 jaar geleden geopend, waarna in 1979 Miele Nederland B.V. zich in Vianen als verkoopmaatschappij vestigde. De verschillende servicedepots, verspreid over heel Nederland, werden hiermee opgeheven. Miele Nederland B.V. is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste buitenlandse vestigingen van het wereldwijd opererende concern Miele & Cie. KG. In 2008 was de opening van het nieuwe Miele-gebouw, het Miele Inspirience Centre in Vianen (Utrecht) een feit: een bijzondere locatie voor consumenten die zich oriënteren op huishoudelijke apparatuur. Het Inspirience Centre heeft echter ook de ambitie zich meer op de kaart te zetten als evenementenlocatie, waar de meest uiteenlopende zakelijke evenementen mogelijk zijn. Uiteraard met dezelfde missie: ‘immer besser’, zodat van elk evenement een succes gemaakt wordt.

Inspiration and experience
De moderne entree, het energieke interieur en de dynamische productpresentatie: binnen het Miele Inspirience Centre draait werkelijk alles om het prikkelen van de zintuigen. Op een oppervlakte van maar liefst 3.000 vierkante meter is alles afgestemd op de totaalbeleving en vanuit dezelfde visie te werk gegaan, met als resultaat een moderne locatie waar innovatie en interactie centraal staan. De locatie bestaat uit 12 stijlvolle zalen; van een intieme vergaderzaal van 8 personen tot een grote zaal die mogelijkheden biedt voor evenementen tot 750 personen. In de omgeving van een sterk merk bieden de moderne ruimtes uiteenlopende mogelijkheden voor volledig op maat gemaakte bijeenkomsten. Vanzelfsprekend zijn de zalen voorzien van Wifi en audio- en videoapparatuur voor professionele presentaties. De indeling van de ruimtes is eveneens in overleg in te richten, van theater- en receptie- tot een U-opstelling. Het Miele Inspirience Centre in Vianen leent zich dan ook bij uitstek voor het organiseren van inspirerende presentaties en seminars tot interactieve workshops.

Networking with al culinary touch
Vanwege haar achtergrond heeft Miele letterlijk alle specialismen onder één dak. Een bijeenkomst kan bijvoorbeeld worden afgesloten met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner, samengesteld door de chef-koks van Miele. Een koopworkshop op maat is eveneens mogelijk, samen met uw zakenpartners, collega’s of leveranciers kunt u aan de slag in het Miele Culinary Institute. Een goede gelegenheid om in een ongedwongen sfeer en op een persoonlijke manier met elkaar in contact te komen. Met maar liefst 350 parkeerplaatsen en een uitstekende busverbinding met station Utrecht Centraal is deze zeer centraal gelegen locatie in Vianen eveneens goed te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer.