Jaarbeurs Supernova

Kennis vermenigvuldigen: dat is de missie van Jaarbeurs Supernova

Niet alleen kennis delen, maar zelfs vermenigvuldigen, dat is de belangrijkste missie van Jaarbeurs Supernova, de ultramoderne evenementenlocatie van de Jaarbeurs. Jaarbeurs Supernova is het beste te vergelijken een superknooppunt, een plek waar kennis gelanceerd, gedeeld én vermenigvuldigd wordt. Door het unieke design en de moderne inrichting voelt men zich letterlijk in een andere wereld, los van het alledaagse. Deze dynamische en interactieve locatie ontstond toen Jaarbeurs in 2013 haar ‘koninklijke congresklassiekers’ onder handen nam en in slechts drie maanden tijd omtoverde tot een kosmisch en ultramodern congrescentrum.

Spacy and yet comfortable
Jaarbeurs Supernova is een modern congrescentrum met maar liefst vijf congreszalen die mogelijkheden bieden voor evenementen en congressen tot 440 personen. De high tech en high touch zalen hebben elk een opvallend en uniek decor met een vooruitstrevend design en zijn flexibel in gebruik en opstelling. De Mission is op te delen in twee afzonderlijke ruimtes en heeft een spacy uitstraling, bijzondere lichtinval en ongekende mogelijkheden, die de bezoekers een comfortabel gevoel geven. Het aangaan van nieuwe contacten en het delen van kennis wordt hier extra bevorderd.

At Supernova guests are constantly challenged to learn and experience something.

The launch of knowledge
Een betere omgeving om kennis te ‘lanceren’ dan in de ruimtecapsules Quest en Expedition is bijna niet denkbaar. Deze zalen beschikken elk over een capaciteit van 100 personen en ook hier zijn diverse opstellingen mogelijk. Wanneer u de Progress binnenloopt zult u direct het gevoel ervaren zich in een buitenaardse ambiance te bevinden. Het design, waarin het plafond iets weg heeft van een spaceship, en de lijnen van deze bijzondere vorm richten zich op de voorkant van de zaal: het centrale punt waar kennis wordt gedeeld en vergezichten nieuwe inzichten worden. De zaal, die eveneens is ingericht met alle moderne apparatuur, heeft een capaciteit van 440 personen.

Dynamic and interactive
Alle zalen zijn verbonden aan het zeer energieke ontvangstgebied, de TransitZone, waar dynamiek en interactie centraal staat. Hier ervaart de bezoeker het besef dat de ‘reis naar kennis’ is begonnen. De TransitZone is eveneens uitstekend inzetbaar als niet-alledaagse beursvloer. In combinatie met de nabijgelegen locatie Jaarbeurs Media Plaza creëert de Jaarbeurs met Jaarbeurs Supernova een zeldzame combinatie voor congressen en evenementen, een decor dat u nergens anders vindt. Binnen Jaarbeurs Media Plaza draait het om innovatie en verandering, terwijl Jaarbeurs Supernova juist de ontmoetingsplek is waar kennis gedeeld en vermenigvuldigd wordt.

The venue makes an indelible impression on your visitors and ensures maximum attention and surprising results.

Experience theextreme’ stimulus
Jaarbeurs Supernova is niet alleen een locatie, het is een belevenis waar u los komt van het alledaagse. Gasten die niet geprikkeld worden, stellen zich minder open en ontvankelijk op. Jaarbeurs Supernova zorgt voor een zeer ‘extreme prikkel’. Met focus op de bijeenkomst en de toekomst zorgt de locatie voor een (afgesloten) ambiance, zodat u zonder afleiding naar uw doel kunt streven. De omgeving, techniek, temperatuur en licht dragen, in combinatie met de inzet van het juiste eten en drinken, allemaal bij aan het creëren van de juiste (atmos)sfeer, welke bepalend is voor het bepalen van de doelstelling van de bijeenkomst.

Jaarbeurs Supernova is zeer centraal gelegen in de Jaarbeurs, in het hart van de stad Utrecht, nabij het Centraal Station.