Inntel Hotels Utrecht Centre

Stijlvolle meeting hotspot in het hart van Utrecht

Als één hotelgroep zich in Nederland weet te onderscheiden met unieke locaties, dan is het wel Inntel Hotels. De locaties in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam en Eindhoven zijn stuk voor stuk hoogtepunten, zowel op het gebied van architectuur als van service en comfort. Gevestigd in spraakmakende gebouwen en met een ideale ligging in de stad. Deze lijn zet Inntel Hotels door in haar laatste aanwinst: Inntel Hotels Utrecht Centre. Dé nieuwe business venue in het hart van Utrecht!

Vlakbij het historische centrum van Utrecht, met haar kenmerkende gewelven en slingerende grachten, verrijst het gloednieuwe stationsgebied. Met spraakmakende projecten en opvallende architectuur vormt dit vernieuwde centrum nu al een iconisch nieuw gezicht voor de stad. En in het hart hiervan ligt Inntel Hotels Utrecht Centre – op een strategisch knooppunt in Nederland én in de stad, perfect bereikbaar en overal dichtbij. Het hotel is nauw verbonden met het Centraal Station, waar dagelijks bijna tweehonderdduizend reizigers in- en uitstappen. Midden in die hectiek biedt Inntel Hotels Utrecht Centre een aangename plek waar je in alle rust kunt afspreken om te ontmoeten, vergaderen, overnachten of ontspannen.

Hart van het Stationsgebied

Iedere vestiging van Inntel Hotels vertelt het verhaal van de stad waarin het staat, en Utrecht is geen uitzondering. In de afwerking van het interieur ziet de oplettende bezoeker overal subtiele verwijzingen naar de omgeving. Zo verwijzen de klinkers op de vloer in de lobby en bar naar de historische Oude Gracht, muziektempel TivoliVredenburg komt terug op een eigen wand vol affiches, en door het hele hotel verwijzen patronen van oude spoorkaarten naar het station. En die verwijzen ook meteen naar het thema dat in dit hotel specifiek centraal staat: ‘connections’. Inntel Hotels Utrecht Centre stáát niet alleen op een knooppunt, maar wil zélf een strategisch en inspirerend knooppunt zijn dat mensen met elkaar verbindt. Eén van de manieren waarop dat gebeurt, is als locatie voor meetings en events.

Flexibele eventspace met panoramisch uitzicht

De 11e verdieping van het Inntel Hotel Utrecht Centre is de plek waar je moet zijn voor al je meetings en events. Wanneer je uit de lift stapt ligt de stad aan je voeten en krioelen de mensen en treinen als mieren onder je voorbij. Een mooie houten visgraatvloer geeft de ruimte een warme, luxe uitstraling. Deze verdieping biedt ruim 300 vierkante meter aan flexibel inzetbare ruimte, die volledig op maat is te maken voor jouw meeting of event. Zet de hele verdieping in als één grote, open event space, of deel het door middel van geluiddichte verschuifbare wanden op in meerdere vergaderruimten. De lichte zalen zijn ingericht met de modernste presentatie apparatuur. Bijna alles is hier mogelijk – of je nou met een kleine groep wilt vergaderen met uitzicht over de stad, een bijzondere plek zoekt voor een presentatie tot 120 personen, of een mooie setting voor een exclusief diner. ’s Avonds bij ondergaande zon zie je de stad achter het glas oplichten terwijl je binnen met ledverlichting in het plafond de gewenste sfeer creëert.

De mogelijkheden voor meetings en events concentreren zich rond de 11e verdieping, maar ze beperken zich niet tot alleen die etage. Beneden, in de Bar Lounge, is een vide waar je terecht kunt met je groep om samen voorafgaand aan je meeting te genieten van een vers bereid ontbijt. Dit is ook een mooie plek om met je gasten te lunchen of om de dag af te sluiten met een gezellige borrel. Grenzend aan de vide ligt een bijzondere verborgen parel: een speciale boardroom, geschikt voor meetings met groepen tot 15 personen. Het pronkstuk in deze kamer is een massieve houten tafel waarin onder een glazen plaat een landschap met miniatuurtreintjes is verwerkt. Druk op een schakelaar, en de treintjes beginnen vrolijk rond te snorren onder de documenten en koffiekopjes. Uiteraard is de ruimte ook voorzien van ‘praktischere’ vergaderfaciliteiten, zoals een goede koffiemachine en een modern touch screen.

Bijzondere details en verhalen

Nu we toch in een hotel zijn, waarom zouden we dan niet meteen gebruik maken van de vele faciliteiten die het nog meer biedt? Op dezelfde verdieping als de event space, hoog boven de stad, liggen misschien wel de meest spectaculaire wellness-faciliteiten die we zagen in een Nederlands stadshotel. In en naast de prachtige infinity pool met uitzicht op het station is het heerlijk ontspannen en bijkomen na een dag vergaderen. Heb je een suite geboekt in het hotel? Dan heb je de wellness-faciliteiten gewoon op je eigen kamer, met een privé-sauna en een bubbelbad met uitzicht over de stad.

Inntel Hotels Utrecht Centre is een van de meest centraal gelegen en best bereikbare hotels en locaties voor meetings en events in Utrecht, en misschien wel van het hele land. Maar het heeft veel meer te bieden dan een heel goede bereikbaarheid. Het hotel is gloednieuw, beschikt over de meest moderne faciliteiten, en zit tegelijkertijd vol sfeer, bijzondere details en verhalen. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met je mee om je bijeenkomst tot een succes te maken. Het maakt Inntel Hotels Utrecht Centre tot een ideale plek voor iedere ontmoeting!