Studio 21

Deze spectaculaire evenementenlocatie trekt samen vieren naar een hoger niveau

Stel je voor: je gasten zitten om het ronde podium waar je sprekers staan te shinen, dan start het feest met een spectaculaire introductie op het 360 graden LED scherm en een spetterende lichtshow. Groots, spectaculair en feestelijk is waar evenementenlocatie Studio 21 in Hilversum bekend om staat. Hier maak je van elk event een beleving en daar moet je ook echt klaar voor zijn. Met een Powerpoint presentatie kom je hier niet weg! Hoog tijd dus om een bezoek te brengen aan deze bijzondere evenementenlocatie op het magische Media Park, nog altijd het hart van de radio- en televisiewereld. Bij Studio 21 wacht je een event die je niet snel gaat vergeten!

Wanneer we het bekende Media Park op lopen, begint de beleving eigenlijk al. Hier vind je de kantoren en studio’s van de NOS, RTL en nog veel meer andere media. Terwijl we naar de ingang van de evenementenlocatie lopen, voelt het alsof we een kijkje achter de schermen krijgen. Alsof we elk moment een BN’er tegen het lijf kunnen lopen. Tijdens je event bij Studio 21 kun je dit ‘backstage’ gevoel nog meer kracht bij zetten door je gasten al vanaf de parkeerplaats te vermaken met entertainment en natuurlijk de rode loper voor ze uit te leggen.

Studio 21

Evenementenlocatie Studio 21 deelt een enorm gebouw met onder andere decorbouwer Unbranded en daarom heet de lange gang, die naar de garderobe en Foyer van de locatie leidt, de Decorgang. Ook hier is van alles mogelijk wat branding betreft. Bijvoorbeeld door de gang prachtig te verlichten in de kleuren van je bedrijf of met live muziek en entertainment. Ook kun je hier een perswand maken waarvoor je eventuele bekende gasten kunnen poseren voor fotografen en andere pers. Nadat de spanning flink is opgebouwd in de Decorgang, belanden we opeens in de grootse Foyer. Deze ruime zaal biedt plek aan maar liefst achthonderd personen en heeft de typisch klassieke uitstraling van een theater. Met als hoogtepunt het glas-in-lood in het plafond dat prachtig verlicht kan worden.

De Foyer heeft geen vaste bar en is daardoor ontzettend flexibel qua inrichting. Na het hoofdprogramma van je event in de Studio kun je hier bijvoorbeeld samen naborrelen met een live band op de achtergrond of een spetterende afterparty organiseren. De trendy statafels en hoge stoelen zorgen voor een rustige uitstraling, maar als je juist wil uitpakken met een uitbundig thema zorgt het team van Studio 21 voor meubilair en styling in stijl. Twee ronde trappen leiden naar de Vide die boven de Foyer lijkt te zweven. Deze ruimte met vaste bar wordt vaak gebruikt als VIP-gedeelte of als ontvangstruimte.

360 graden LED scherm

Dan lopen we de zaal in waar het allemaal om draait: de Studio. Zelfs wanneer er geen event plaatsvindt, maakt deze zaal een impact die in geen enkele foto te vatten is. In 2019 is deze zaal compleet verbouwd en heeft nu een multifunctioneel rond podium in het midden. Daar omheen zit het publiek, tot maar liefst 1600 personen, in een unieke arena-setting. Maar het meest bijzondere is het enorme LED scherm van 360 vierkante meter dat rondom de hele zaal loopt. Wat je hier ook laat zien: het maakt gegarandeerd indruk. Door het professionele geluidssysteem en lichtplafond verandert elk soort event in no time in een spectaculaire show. Het publiek zit op drie terrasvormige delen op drie niveaus, dus qua opstelling is van alles mogelijk. Ronde prachtig gedekte tafels bijvoorbeeld voor een diner of juist een theateropstelling voor een kick-off bijeenkomst.

Organiseer je een feest of diner in de Studio? Het ronde podium kan ook gemakkelijk omgebouwd worden tot DJ booth, bar of professionele keuken. Projecteer vervolgens bijvoorbeeld vurige vlammen, een jungle of duizenden sterren op het LED scherm en creëer de perfecte sfeer voor je event. Toch wordt het midden van deze spectaculaire zaal het meest gebruikt als podium. Met het publiek om je heen komt je verhaal als geen ander over. Maar het is wel even wat anders dan met je standaard Powerpoint presentatie voor het publiek staan! Hoe zorg je dat iedereen geboeid blijft? En hoe benut je het enorme ronde LED scherm zo optimaal mogelijk om je verhaal te vertellen? Hiermee heeft het team van Studio 21 ontzettend veel ervaring en daarom denken ze graag creatief met je mee. Hetzelfde geldt voor hybride events waarbij gasten het event vanuit huis of andere landen volgen: Studio 21 biedt allerlei mogelijkheden om je live event ook interactief te maken voor online kijkers.

Fullservice evenementenlocatie

Naast de Studio en Foyer met Vide bestaat Studio 21 ook uit een groot backstage gedeelte met maar liefst twaalf kleedkamers en een artiestenfoyer dat maar weinig mensen zien. Toch is dit onmisbaar bij grote shows en producties waar veel presentatoren en artiesten bij betrokken zijn. Hoe fijn is het om hen allemaal een eigen plekje te kunnen geven en zelf ook genoeg ruimte te hebben om ervoor te zorgen dat het event op rolletjes blijft lopen? Over extra service gesproken: naast de Foyer ligt de intieme Loungebar waar je voorafgaand of juist na afloop van je event nog even kan genieten met je eigen team of juist een select groepje gasten.

Dat het team van Studio 21 altijd net even een stapje verder gaat om ervoor te zorgen dat je event een knallend succes is, is inmiddels wel duidelijk. Deze fullservice evenementenlocatie heeft alles in huis: van techniek en tientallen brandingsmogelijkheden tot de catering. Cateraar Oseven gaat graag met je om tafel om je wensen te bespreken en maakt daarna een uitgebreid cateringvoorstel dat perfect aansluit bij je event. Door de centrale ligging in het midden van Nederland en het station voor de deur is Studio 21 bovendien perfect bereikbaar. Kortom, een unieke evenementenlocatie voor presentaties, awardshows, diners, bedrijfsfeesten en andere events waarbij samen vieren in het DNA zit!