DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Make the traveller feel human again

Gekenmerkt door veelzijdigheid is het DoubleTree  by Hilton Amsterdam Centraal Station meer dan een hotel waar (internationale) gasten overnachten. Met haar 553 hotelkamers is het architectonisch indrukwekkende gebouw één van de grootste hotels van Amsterdam en biedt niet alleen een enorm scala aan ruimtes en faciliteiten voor een persoonlijk of zakelijk bezoek, maar ook een warm rustpunt met overal -zelfs op de begane grond- een adembenemend uitzicht over het IJ en het dynamische stadscentrum. Vijftien zalen, drie bars, een inpandige Starbucks, twee restaurants, de  indrukwekkende Skylounge (beste hotelbar van Amsterdam 2013), gratis Wifi én eigen ondergrondse parkeergelegenheid. En dat op nog geen vijf minuten van de Dam.

Transparency, flexibility and a warm welcome
Net als de stad waarover het hotel uitkijkt, bewegen zich nergens anders zoveel verschillende mensen door elkaar heen als in dit hotel. Elke locatie binnen Double Tree by Hilton gaat geruisloos mee op de tendens van de dag. Naast de kamers en suites biedt het hotel een enorme diversiteit aan bars, restaurants en multifunctionele vergader- een evenementenruimtes om het verblijf voor dagelijks honderden (internationale) hotelgasten, zakenlieden en passanten op elk moment van de dag zo comfortabel mogelijk te maken, met een hoge mate van persoonlijke aandacht. Een venue waar men staat voor transparantie, vriendelijkheid en een warm welkom. “We make the traveller feel human again.” Met een hoge mate van empowerment, een CARE cultuur en gevoel voor urgentie regelt Double Tree By Hilton Amsterdam Centraal Station telkens wat nodig is om het verschil te maken. Ervaar het moderne grootstedelijke gemak met de vriendelijkheid en gastvrijheid van een dorp. De vijftien multifunctionele vergader- en evenementenruimtes zijn flexibel en gemakkelijk te combineren, waardoor deze ideaal zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met de nadruk op natuurlijk licht, transparantie een indrukwekkend uitzicht, kunt u zich hier in alle rust terugtrekken voor een inspirerende meeting.  De Meetings & Events etage biedt ruimte  aan meerdaagse congressen maar ook aan ‘snelle’ bijeenkomsten, kleinschalige beurzen, televisie- en filmopnames –vanwege haar unieke uitzicht op het Centraal Station- en allerhande bijeenkomsten.

Culinary variety and inspiring meetings
De Lobby Bar is dé verzamelplek voor inspirerende en gezellige ontmoetingen. Of u nu een persoonlijk of zakelijk gesprek wilt voeren, of rustig wilt genieten van een kop koffie, de Lobby Bar biedt een huiskamergevoel met een ruim terras dat uitzicht geeft over de wateren van het Oosterdok. Uniek is ook de vestiging van Starbucks die zich in het hotel bevindt, waardoor ook veel passanten dagelijks hun weg vinden naar het hotel. Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner, dan biedt het belangrijkste restaurant binnen het hotel: het City Café een internationaal menu met lokale tintjes. U geniet hier van een culinaire variëteit die samen met uitstekende service zorgen voor een gedenkwaardige ervaring.

The Skylounge: a wow- experience when you exit the elevator is guaranteed
Overdag genieten van een heerlijk koffieplateau of een uitgebreide lunch en ’s avonds vertoeven in een coole bar van dé city hotspot van de stad: de Skylounge met Skyterrace. Dankzij haar adembenemende uitzicht is deze unieke locatie overdag een speciale ruimte voor exclusieve vergaderingen of bruiloften. Ook zijn er voor groepen uiteenlopende mogelijkheden voor borrels en diners in de avonduren.