DeLaMar Theater

An intimate and stunning venue in a prime location

Het moderne, ingrijpend gerenoveerde DeLaMar Theater betredend, ervaart men direct de warme en intieme sfeer die hoort bij theater. Met respect voor haar rijke verleden en oog voor detail, is het DeLaMar Theater met alle daarbij behorende faciliteiten en service uitstekend geschikt voor alle mogelijke zakelijke arrangementen. Een groot symposium of congres vanaf 200 personen, een intieme en besloten vergadering, een productlancering van een nieuw automerk -met auto op het toneel of in de foyer-  of een compleet verzorgd luxe gala: voor elke gebeurtenis creëert dit bijzondere gebouw in hartje Amsterdam, samen met de optimale gastvrijheid van het ervaren serviceteam, een unieke belevenis. In het pand, dat in vervlogen tijden onder andere dienst deed als sociëteitsgebouw, ruimte bood aan politieke debatten en vervolgens van een pakhuis tot een varietytheater transformeerde, is vandaag de dag een moderne –en doch zeer warme-  event venue gevestigd. Het DeLaMar Theater biedt ruimte aan inspirerende bijeenkomsten en spectaculaire theatervoorstellingen.

(new) Energy and inspiration guaranteed
Word verrast door de grote zaal, die ondanks de ruime capaciteit intiem en sfeervol aanvoelt. Het overhangende balkon maakt de Wim Sonneveld zaal -die geschikt is voor maar liefst 940 personen- gevoelsmatig kleiner en daardoor ook warmer. De Mary Dresselhuys zaal heeft een capaciteit van 601 stoelen en is onder andere geschikt voor kleinere symposia vanaf 150 personen. De klassieke theatersfeer is gecombineerd met de meest moderne faciliteiten op het gebied van licht, geluid en projectie. Voor kleinere groepen staan de diverse multifunctionele studio’s, boardrooms en vipruimtes garant voor een inspirerende vergaderervaring. Een persoonlijke gastvrouw en goedverzorgde pauzes zijn vanzelfsprekend en zorgen dat u in alle rust kunt vergaderen. Voor een informele samenkomst in een andere ‘setting’, zijn de smaakvol ingerichte foyers -bijna allen voorzien van daglicht- bijzonder geschikt. Bijeenkomsten zijn uiteraard ook uit te breiden met een heerlijke besloten ontbijt, lunch of diner in Grand Café en Dinerfoyer DeLaMar of een rondleiding door het theater: nieuwe energie en inspiratie gegarandeerd!

All the ingredients needed for an unforgettable event
De Dinerfoyer heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk (besloten) diner, met onder andere prachtig gedekte tafels en een fraai uitzicht op de typisch Amsterdamse architectuur aan de overzijde van de straat.  Minstens even uniek is de indrukwekkende fotocollectie die hier permanent tentoongesteld wordt. Deze collectie is persoonlijk samengesteld door Janine van den Ende. Naast aangekochte werken, gaf zij vijf vooraanstaande Nederlandse kunstfotografen opdrachten rond het thema ‘Theater’.  De unieke collectie verrast, verbaast en verwondert het publiek en de zakelijke bezoeker van het theater. Het Grand Café, dat haar eigen entree heeft aan de Marnixstraat, is bijzonder geschikt voor een besloten lunche of ontbijt in een warme en zeer gastvrije omgeving. De ‘cuisine ‘ wordt gekenmerkt door internationale gerechten.

The art of welcoming
Dat persoonlijke benadering en optimale gastvrijheid hoog in het vaandel staat, valt niet alleen op tijdens theatervoorstellingen maar ook tijdens de zakelijke bijeenkomsten. De gast moet zich te allen tijde welkom voelen, iets wat tot uiting komt in het onderhoud van het pand -zoals het onlangs vervangen tapijt- maar met name ook door de zorg en aandacht die DeLaMar investeert in de juiste trainingen voor het personeel. Het team is onder andere getraind in hostmanship en verstaat hierdoor als geen ander de  ‘kunst van het welkom heten’, wat zo’n onwisbare indruk achter laat bij de gasten, dat men zelfs de moeite neemt om DeLaMar daar persoonlijk voor te bedanken.  Zonder dat u als organisator vast zit aan een vaste leverancier voor catering of techniek, kunt u vertrouwen op de professionaliteit, de persoonlijke aandacht en deskundig advies op het gebied van catering, decoratie, technische ondersteuning, hotelovernachtingen en vervoer.