De Hotels van Oranje

Luxury, lifestyle and total relaxation by the sea

In Noordwijk, een veelzijdige badplaats met internationale allure -ook wel ‘The Beach of Amsterdam’ genoemd-,  vinden we De Hotels van Oranje. Een comfortabel Beach Hotel gecombineerd met het luxueuze Hotel Oranje, het moderne Beachclub O en de privévilla Het Witte Huis op slechts een steenworp afstand van Schiphol Airport. Vier bijzondere locaties in één met extensieve mogelijkheden voor special events en meetings.

Where business becomes pleasure
Met maar liefst 262 kamers en 50 vergaderzalen -waarvan achttien boardrooms-  van diverse afmetingen is het hotel geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten en evenementen: van grote conferenties tot intieme bruiloften: bij de Hotels van Oranje is veel, heel veel mogelijk.  Met als doel om de wensen en behoeften vanuit de leisure én corporate markt zo goed mogelijk te benaderen, proberen de Hotels van Oranje het vier- en vijfsterrenhotel op de kaart te houden met uitgebreide faciliteiten op leisure- congres- en evenementengebied en excellente service: ‘service without limits’. De gast ervaart vanaf het moment van aankomst een gevoel van luxe, alles wordt voor hem gedaan en naar zijn wensen wordt geluisterd: van het begin tot en met het eind van zijn verblijf biedt een toegewijde ‘Guest Service Officer’ persoonlijke ondersteuning.

Impressive facilties and culinairy delight
De ruime zalen zijn vanaf tien personen tot 800 personen in te richten en hierdoor ideaal voor kleine, intensieve trainingen tot grote, inspirerende congressen. Alle zalen beschikken over natuurlijk daglicht en airconditioning en zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. De vier ruime, maar intieme restaurants bieden culinaire mogelijkheden die aansluiten op uiteenlopende wensen. Van typisch Nederlandse gerechten in restaurant DUTCH!, tot heerlijke sliptongetjes in Grand Café ’t Elfde Gebod en de beste “spareribs in town” bij Steakhouse de Harmonie. De restaurants, alsmede de twee sfeervolle bars, hebben allen een terras en uitzicht op zee. Combineer uw bijeenkomst met een sportieve activiteit op het strand, in de duinen of zelfs óp zee of laat uw gasten ontspannen in de 1.500 vierkante meter wellness area, met subtropisch golfzwembad

A large scale event at the beach or a small private meeting at the villa?
Het exclusieve strandhuis Beachclub O – sinds kort ook in te zetten voor XXL evenementen tot 1.200 personen- is het gehele jaar door geopend en exclusief af te huren of te combineren met een bijeenkomst in één van de overige zalen. Volop privacy ervaart u in de privévilla het Witte Huis waar u -tot achttien personen- bijeen kunt komen in een stijlvolle omgeving met service van topniveau. Na de complete renovatie van Hotel Oranje in 2002, de vernieuwing van de Lobby Lounge (2011) en de Imperial Bar (2012) en de opening van het nieuwe business centre (2012), zullen de Hotels van Oranje ook de komende tijd blijven investeren in innovatie.

Green hotel of the year
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een zeer belangrijke pijler binnen de Hotels van Oranje. Het karakteristieke vier- en vijfsterrenhotel aan de Noordwijkse kust is recent verkozen tot ‘Green Hotel of the Year Europe’ en is internationaal erkend met het Green Globe certificaat: een wereldwijd erkend certificeringprogramma op het gebied van duurzaamheid voor de reis- en gastvrijheidsindustrie.