Crowne Plaza Antwerpen

Crowne Plaza Antwerpen – Functional and yet enchanting

De stad van modeontwerpers, diamanten, trendy restaurants en clubs, verfrissende Belgische biertjes, prachtige monumenten en charmante parken. Antwerpen is een stad die iedereen omarmt. Op nog geen twee uur rijden van Amsterdam bevindt zich deze gastvrije metropool, die met haar veelzijdigheid altijd verrast. Antwerpen biedt een enorm scala aan ontspanning en entertainment, waardoor de mogelijkheden voor ontspanning tussen de –zakelijke- activiteiten door eindeloos zijn. In deze prachtige stad vinden we het Crowne Plaza Hotel. Een zeer ‘plezante’ venue voor inspirerende congressen, besloten meetings en sprankelende partijen.

Amazing panoramic views from the 16th floor meeting rooms
Een bijeenkomst in één van de zeven universele vergaderzalen of één van de twee skylounges, wordt letterlijk naar de top gebracht. Op de 16e verdieping, maar liefst 61 meter boven de Schelde, wordt u geïnspireerd door het fraaie, panoramische uitzicht over de stad Antwerpen. Voor grotere gezelschappen, biedt de begane grond nog eens zeven multifunctionele zalen, geschikt tot 500 personen, een grote expositieruimte en vergaderzalen in boardroomstyle. De ideale locatie voor zakelijke of privé afspraken, ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje is de gezellige en informele ANNA Living & Bar, vernoemd naar het recreatieve St Anneke Strand aan de linkeroever van de Schelde. De 262 comfortabele kamers – variërend van standaard tot deluxe tot suite- hebben elk een eigentijds en fris design, met grote ‘floor-to-ceiling’ raampartijen om te genieten van het unieke uitzicht. Gratis wifi, koffie en thee faciliteiten en een uitstekende bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per auto, maken Crowne Plaza tot een ideale venue voor meetings & events.

The OCTOPUS pool: ideal for the sporty businessman. Or why not organize a chic pool soiree?

 

A fresh dive or a sparkling event
Een chique soiree die volledig tot de verbeelding spreekt, een opzwepende poolparty of een inspirerende seminar in een wel heel fascinerende omgeving. Het OCTOPUS Pool & Wellness Center, de grootste in het centrum van Antwerpen, breidt de extensieve mogelijkheden voor meetings & events in het Crowne Plaza nog eens uit met een wel heel unieke ruimte. OCTOPUS biedt een bijzondere ambiance voor events, van de diepste duisternis  van het zwembad tot de verblindende lichtjes in de omgeving, compleet met dansvloer en een bar waar de meest wonderbaarlijke drankjes worden bereid. Naast event venue, is de OCTOPUS voor de sportieve zakenman ook bijzonder geschikt voor ontspanning voor, tijdens of na de vergadering. Een training of een frisse duik: de volledig uitgeruste state-of-the-art LifeFitness apparatuur biedt in combinatie met het grote zwembad van 8 bij 12 meter voldoende gelegenheid tot (sportieve) ontspanning.