Amsterdam ArenA

Indrukwekkende venue waar kampioenen zaken doen

In het hart van het stadion, waar de nagalm van gejuich en applaus nog klinkt, kunt u uw evenement nog meer kracht bijzetten. Voor elk evenement -van tien tot maar liefst 68.000 personen- staat de Johan Cruyff ArenA garant voor een belevenis die een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw gasten. Of het nu gaat om een thuiswedstrijd van AFC Ajax, een oranje gekleurde tribune tijdens interlandwedstrijd of het dak dat er af gaat tijdens een groots concert of een indoor dance event. Deze dynamische event venue is ook voor uw zakelijke evenement de plek waar u kunt scoren. De ArenA is een ideale locatie voor grootschalige evenementen, congressen en seminars, beurzen, productpresentaties, business meetings en diners.

Ruim opgezette inspirerende zalen -die vernoemd zijn naar internationale finales die Ajax in het verleden heeft gespeeld- waar u zelf de opstelling van kunt bepalen, multifunctionele faciliteiten en excellente catering: de Amsterdam ArenA beschikt over 7.500 vierkante meter aan hospitalityruimte in het volledig gemoderniseerde hoofdgebouw. Daarnaast bieden ook de grotere publieksgebieden in het stadion ruimte voor het organiseren van diverse (neven)activiteiten. De Amsterdam ArenA is -als één van de grootste overdekte locaties in Europa- een absolute toplocatie die niet alleen inzet op kwantiteit maar waar juist de kwaliteit de boventoon voert. Bezoekers, of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, een concert of business meeting, ervaren het wow-effect van de immens grote, dynamische en unieke locatie. Een gastvrij ontvangst wordt gecompleteerd met excellente catering en de inzet van vriendelijk personeel.

Events voor kampioenen

Vergaderen in een prestigieuze skyroom met uitzicht op het meest besproken – en inmiddels ook bekroond tot beste – grasmat van Nederland of een impactvolle businessmeeting in de boardroom met koninklijke loge. Zaken doen en punten scoren gaan samen bij de Amsterdam ArenA. Het veelzijdige stadion beschikt over eenentwintig zalen in verschillende vormen en maten. De grootste zaal, de Amsterdam ‘72 Zaal, heeft een capaciteit van 1.200 personen. De Glasgow ‘72, dat doet denken aan een skybox van maar liefst 100 meter lang, biedt een spectaculair uitzicht in het stadion en ruimte voor maximaal 400 personen. Daarnaast beschikt het stadion over een sfeervolle Skybar -ideaal voor exclusieve recepties-, drie restaurants en verschillende lobby’s. Een presentatie op de hoofdtribune is niet alleen onderscheidend maar ook impactvol. De tribune is voorzien van comfortabele leren business-seats die uitzicht geven op het imposante stadion. Twee mega led-schermen van 65 vierkante meter geven ondersteuning aan elke presentatie of speech.

Duurzaam en innovatief

Vanaf de Hoofdtribune is het hoofdgebouw, het Amsterdam ArenA Congrescentrum, direct toegankelijk. In dit nieuwe, volledig gemoderniseerde, duurzame en energiezuinige vergader- en congrescentrum is een ontmoeting met relaties er altijd één in stijl. De strakke lijnen en subtiele verlichting van de zalen geven een stijlvolle uitstraling aan feestelijke gelegenheden zoals: recepties, borrels en diners. Naast de uitgebreide faciliteiten is de ArenA tevens centraal gelegen naast Station Bijlmer ArenA en tussen de snelwegen A1, A2, A9 en A10. Onder het stadion bevindt zich een parkeergarage met ruimte voor 2.000 auto’s.