Discover the finest spaces
Delen

Whirlpool op je kamer bij nieuw Inntel hotel Den Haag Marina Beach

De puntjes worden nu op de i gezet bij het splinternieuwe Inntel hotel Den Haag Marina Beach aan het strand van Scheveningen. Het hotel van dertien verdiepingen heeft 226 kamers waaronder luxe wellness kamers met je eigen ronde whirlpool. Ook is er een spa, de bar & brasserie Willem I en vijf zalen voor vergaderingen en events. Inntel Den Haag Marina Beach gaat naar verwachting op 1 maart 2021 open.

Het nieuwste Inntel hotel richt zich op rust en ontspanning. Vandaar de kamers met eigen whirlpool en de uitgebreide Spa Flow met een panorama sauna, Turks stoombad en een infinity pool met uitzicht op de kust. Het gevelontwerp van Inntel Den Haag Marina Beach is gebaseerd op varende zeilboten en in het interieur vind je verwijzingen naar de Nederlandse havens, de zee en de duinen. Bij bar & brasserie Willem I kun je lunchen, dineren of borrelen. Ook kun je hier terecht voor private dining: een deel van het restaurant is dan exclusief voor jou, inclusief een privé terras.

Inntel Den Haag Marina Beach

In het nieuwe Inntel hotel aan de Scheveningse kust zitten drie zalen voor allerlei soorten kleinere events en twee boardrooms. Denk bijvoorbeeld aan meerdaagse meetings met een overnachting, brainstormsessies, workshops of borrels. Ook is de locatie ideaal voor teambuildingactiviteiten vanwege de ligging aan het strand. Wanneer je een overnachting koppelt aan je event kunnen je gasten ook gebruik maken van de spa.

De catering tijdens je meeting of event wordt geregeld door bar & brasserie Willem I. Zij kunnen bijvoorbeeld voor voedzame en lekkere snacks zorgen in de pauze. Ook kun je in het restaurant terecht voor een lunch of diner tijdens of na afloop van het event.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.