Discover the finest spaces
Delen

Spaces opent zevende Amsterdamse vestiging bij Westerpark

Kantoorverhuurder Spaces opent in april alweer haar zevende Amsterdamse vestiging vlakbij het Westerpark. Het Nederlandse bedrijf huurt het voormalige pand van advocatenkantoor Kennedy Van der Laan aan de Haarlemmerweg van zo’n 8400 vierkante meter. Het grootste deel van het gebouw wordt gevuld met kantoren, maar er komen tevens tien vergaderzalen die door iedereen gehuurd kunnen worden. 

Spaces opende in 2008 haar eerste vestiging aan de Herengracht in Amsterdam en groeide vervolgens flink. Inmiddels zijn er 185 locaties in Europa, Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Azië. Bij alle vestigingen kun je als lid kantoorruimtes of flexibele werkplekken huren en zijn er maandelijks verschillende evenementen, borrels en netwerksessies. De vergaderzalen zijn ook voor niet-leden te huur, dit geldt tevens voor de nieuwe vestiging bij het Westerpark. 

Spaces De Rode Olifant, Den Haag
Spaces De Rode Olifant in Den Haag

Spaces Westerpark

Er komen tien vergaderzalen in de nieuwe vestiging van Spaces vlakbij het Westerpark. Hier is alles aanwezig: audiovisuele apparatuur en whiteboards bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om de catering door Spaces te laten regelen. Martijn Roordink, CEO en co-founder van Spaces: “Het Westerpark-gebied heeft een energieke vibe die heel goed past bij wat wij met Spaces uitstralen. Het is een levendige, jonge buurt met een prachtig park, gezellige festivals en veel horeca hotspots: dé ideale locatie voor onze members die wij een inspirerende en een creatieve werkplek willen bieden.”

Het interieur wordt, net zoals veel andere Spaces vestigingen, verzorgd door het architectencollectief Sevil Peach. Naast de kantoren en vergaderruimten komt er een Business Club en 12 parkeerplekken in het pand.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.