Discover the finest spaces
Delen

Ontspannen in de natuur bij Zwier, ‘de vrijhaven van de stad’

In Vinkeveen opent in juni een bijzondere meeting venue: Zwier, ‘de vrijhaven van de stad’. Op deze mooi gelegen plek, onder de rook van Amsterdam maar toch middenin de natuur, kan men naast vergaderen en werken in de groepslocatie, ook zwemmen, varen, logeren en ontspannen in twaalf luxe ingerichte Bell-tenten.

Het familiebedrijf, voorheen Haven Winkeloord, wordt voortgezet door de derde generatie. Dochters Esther en Mariska en schoonzoon Yordi besloten drie jaar geleden het bedrijf over te nemen om te gaan delen wat de plek hen geeft: pauze in een druk leven. Komend seizoen start hun droom.

De Werfplaats

Voor een brainstorm-sessie, vergadering, meerdaagse training of retreat wordt ‘De Werfplaats’ geopend op het terrein. Een groepslocatie van 230 vierkante meter, vlakbij het water en de natuur. De Werfplaats bestaat uit twee verdiepingen: beneden is er een ontvangstruimte en een ruime eetkeuken, boven bevindt zich een grote open ruimte met veel licht en uitzicht op de wolken. Claudia Lucardie van Vuur&Vlam verzorgt een bijzondere eetbelevenis voor de gasten.

Zwier biedt daarnaast de mogelijkheid om te overnachten. Vanaf juni 2017 staan er twaalf Bell-tenten klaar met lekkere bedden, lazy chairs en genoeg ruimte voor gasten om zich terug te trekken. Inbegrepen bij de overnachting zit het ontbijt, een yogales en het gebruik van kano’s en stand up paddle boards om te genieten van het aangrenzende water. Zwier biedt daarmee een beleving waarbij natuur en positieve energie centraal staan.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.