Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe trainingslocatie BCN Zwolle vol culinaire mogelijkheden

Maar liefst 23 multifunctionele vergaderruimten, een zaal voor events en een groot restaurant op de bovenste verdieping van het gebouw met eigen keuken. Zwolle krijgt er vanaf begin september een uitgebreide vergaderlocatie bij! Dan opent trainingslocatieketen BCN haar nieuwste vestiging aan het Lubeckplein. Je kunt er terecht voor vergaderingen, workshops of trainingen, maar ook voor evenementen tot 100 personen. 

“Een van onze doelstellingen was het realiseren van landelijke dekking. Na het openen van onze vestigingen in Eindhoven en straks Zwolle, kunnen mensen in het hele land bij ons terecht”, vertelt Remco Bloem, vestigingsmanager van BCN Zwolle. De Zwolse vestiging aan het Lubeckplein ligt tegenover het station en heeft een parkeergarage onder het pand.

BCN Zwolle

Opvallend aan BCN Zwolle is de uitgebreide en verse keuken. Remco: “Elke dag wordt door ons keukenteam een uitgebreid lunchbuffet geserveerd. Van verschillende broodsoorten en beleg tot een poké bowl, warme gerechten en een uitgebreid dessertbuffet. Tussen half 3 en half 4 serveren wij een energiebreak met gezonde versnaperingen. Het is daarnaast ook mogelijk om te dineren.”

De 23 vergaderzalen zijn te huur voor groepen van 2 tot 100 mensen. Op elke verdieping zitten ‘coffee lounges’ waar je even kunt pauzeren of een break-out sessie kunt doen. De grote zaal kan gebruikt worden voor wat grotere evenementen zoals bedrijfspresentaties, kick-offs of recepties. Hier kunnen maximaal 100 personen terecht.

BCN heeft, naast Zwolle, nog vijf vestigingen in Nederland. Het bedrijf biedt, naast trainingslocaties met allerlei soorten ruimten, ook persoonlijke begeleiding aan de trainers of huurders van een ruimte. Verder doet BCN onderzoek naar hoe zij trainingen nog effectiever kan faciliteren en organiseert ze ‘Hospitality Bootcamps’ voor het eigen personeel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.