Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam

Een nieuwe bijzondere attractie opent dit najaar zijn deuren in Amsterdam Noord. THIS IS HOLLAND biedt een bijzonder perspectief op Nederland, dat vanuit vogelvlucht is te bewonderen. Na ruim een jaar filmen met behulp van een laag vliegende helikopter zijn nu de laatste beelden geschoten. Binnenkort kun je hier zelf laag over ons land scheren; ook met collega’s als bedrijfsuitje.

Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een vliegervaring die je Nederland op een bijzondere manier laat zien en ervaren. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, voelt het net alsof je echt boven de Lage Landen vliegt. Adembenemende filmbeelden bieden een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in het ontstaan van ons land. Ook zakelijke uitjes zijn hier op maat te maken; de hele attractie is af te huren.

THIS IS HOLLAND

Het hoogtepunt van THIS IS HOLLAND is The Flight Experience, waar een realistische vliegervaring wordt gecreëerd. De bezoeker wordt meegenomen in een reis langs de mooiste plekken in het land. Vlak voor een bolvormig scherm hang je met veertig personen tegelijk Nederland te bewonderen, terwijl je handen en voeten los boven de grond bungelen. De stoelen bewegen mee met de film; effecten als wind, mist en geuren maken de vliegervaring compleet. Na de Flight Experience kunnen gasten ontspannen in de ‘Holland lounge’, waar je kan napraten over de ‘vlucht’ en hier wordt extra informatie gegeven over interessante punten in de film.

De beelden voor THIS IS HOLLAND zijn geschoten door de makers van De Nieuwe Wildernis, de bekende Nederlandse natuurfilm uit 2013. Met een helikopter schoten de filmmakers beelden van Nederlandse Werelderfgoederen, tulpenvelden, Amsterdamse grachten en andere oer-Hollandse taferelen. Een bezoek aan THIS IS HOLLAND is ook goed te combineren met de naastgelegen A’DAM Lookout en een Canal Cruise.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.