Discover the finest spaces
Delen

Fosbury & Sons opent twee nieuwe locaties in Nederland

Fosbury & Sons komt volgend jaar met nog twee Nederlandse locaties. De Belgische coworkspeler opende begin dit jaar een locatie in het voormalige Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam. In 2021 krijgt de hoofdstad er een tweede vestiging bij, aan het Westerdok, en opent er een derde locatie nabij Den Haag Centraal Station. Mét toffe meeting en event spaces!

Fosbury & Sons opende eind 2019 haar eerste vestiging in Nederland in het voormalige Prinsengrachtziekenhuis te Amsterdam. Na amper twee maanden ‘up and running’ te zijn, stak de coronacrisis de kop op. Misschien niet de gehoopte start voor een nieuwe locatie, maar Fosbury & Sons zag direct een grote kans in deze crisis. “De gemiddelde manier van werken is in een recordtempo enorm veranderd”, zo meldt de organisatie. “Het klassieke kantoor staat steeds meer ter discussie en er is – meer dan ooit – behoefte aan flexibiliteit en kostenoptimalisatie. Fosbury & Sons moedigt bedrijven aan deze kans te grijpen om een ‘nieuw normaal’ op te bouwen.”

Twee nieuwe locaties

De coronacrisis heeft dan ook geen impact op de plannen die er al waren om verder uit te breiden in Nederland. De tweede Amsterdamse vestiging van Fosbury & Sons staat gepland voor begin 2021 en zal huizen in een pakhuis van 7.000m² aan de Van Diemenstraat (Westerdok). Het pakhuis uit 1917 wordt verbouwd door de Spaanse architectenstudio Cruz y Ortiz, die ook verantwoordelijk was voor de recente verbouwing van het Rijksmuseumgebouw. Het interieur van Fosbury & Sons Westerdok wordt verzorgd door het Belgische duo Going East. In het derde kwartaal van 2021 staat de opening van een vestiging (5.300m²) nabij het station van Den Haag gepland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.