Discover the finest spaces
Delen

DeLaMar Theater opent tweede vestiging in Amsterdam West

DeLaMar Theater opent met ingang van het nieuwe theaterseizoen een tweede vestiging, in Amsterdam West. DeLaMar West, zoals deze tweede locatie van DeLaMar Theater gaat heten, gaat zich in eerste instantie richten op talentontwikkeling van jonge theatermakers en gezelschappen, met extra aandacht voor het musicalgenre. Daarnaast zullen er activiteiten gaan plaatsvinden die zich richten op de wijk en haar bewoners en is er ruimte voor evenementen.

Het pand van DeLaMar West heeft in de eerste plaats een cultureel maatschappelijke bestemming, waarbij de programmering veelal zal bestaan uit exclusieve (werkplaats)voorstellingen en activiteiten die zich richten op de wijk en haar bewoners. Daarnaast zal de DeLaMar West ingezet worden als locatie voor zakelijke evenementen en congressen. Waar DeLaMar Theater twee theaterzalen heeft voor respectievelijk 600 en 950 gasten, is DeLaMar West geschikt voor kleinschaliger evenementen met maximaal 200 personen. Naast een theaterzaal met vlakke vloer en een flexibele tribune, beschikt het gebouw over diverse repetitiestudio’s die ook als subruimte kunnen worden ingezet.

DeLaMar West

De nieuwe locatie van DeLaMar Theater bevindt zich aan de Laan van Spartaan 4 – de voormalige locatie van circus Elleboog – in de zogenaamde ‘Kolenkitbuurt’ in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam. De locatie is op 2 minuten rijden vanaf de A10 met veel parkeergelegenheid en op 8 minuten lopen naar de metro naar Amsterdam Centraal.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.