Discover the finest spaces
Delen

DeFabrique opent nieuwe locatie De Smederij

Evenementenlocatie DeFabrique opent deze winter een nieuwe locatie op het terrein. Een gebouw dat tot nu toe diende als opslag voor bouwmateriaal is net als de overige gebouwen helemaal opgeknapt tot inspirerende evenementenlocatie. De sfeer van deze locatie is de voor DeFabrique typerende stoere industriële uitstraling, met veel licht door de vele glazen wanden.

Het verhaal van DeFabrique begint ruim vijftien jaar geleden, met de herbestemming van een oude mengvoederfabriek tot evenementenlocatie. In de loop der jaren werden de mogelijkheden voor events verder uitgebreid naar waar op dat moment de behoeften waren uit de markt, vertelt commercieel directeur Sybren Ophof op de website van de locatie. Zo bestaat DeFabrique nu uit 37.000 vierkante meter aan kleine en grote ruimtes, elk met een uniek karakter. De Perserij met zijn indrukwekkende stalen vide, of de Kalvermelkfabriek met haar originele silo’s bijvoorbeeld. “Naast de ruim 350 evenementen die inmiddels jaarlijks plaatsvinden, groeide de vraag naar subruimten voor vergaderingen, brainstormsessies en presentaties.”

De Smederij

Ophof besloot daarom het volgende pand onder handen te nemen. Een voormalige opslagruimte is inmiddels omgetoverd tot de inspirerende hotspot de Smederij. De 250 vierkante meter grote Smederij is uitermate geschikt als presentatieruimte en is voorzien is van een vast industrieel cateringplein. Daarnaast beschikt de locatie over vier subruimtes: Smederij a, b, c en d. Door de glazen wanden zijn alle gasten in de subsessies toch verbonden met elkaar. Bovendien heeft de locatie een eigen privéterras, laat Ophof weten: “‘s Middags nodigt de zon gasten uit tot het sluiten van nieuwe vriendschappen op het privéterras, met uitzicht op de karakteristieke elevator.”

De Smederij is al vrijwel helemaal klaar, maar is pas te boeken voor evenementen die plaatsvinden na 1 januari 2018.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.