Discover the finest spaces
Delen

Binnenkort dineren en slapen in luxe bij evenementenlocatie Kazerne in Eindhoven

Evenementenlocatie, expositieruimte en restaurant: Kazerne in Eindhoven is op dit moment bezig met een flinke verbouwing en renovatie. In december wordt een exclusief boutique hotel, een tweede restaurant en een members club geopend. In de acht hotelkamers word je omringd door recent werk van designers en heb je exclusieve toegang tot de members club met huiskamer en bar. Het nieuwe restaurant biedt fine-dining met seizoensproducten. Door deze uitbreiding kunnen gasten na een evenement eventueel blijven overnachten en zijn er nog meer mogelijkheden voor een zakelijk diner. Ook zijn het nieuwe restaurant en een deel van het hotel straks te reserveren voor evenementen, borrels of een privé-diner. 

Een deel van de voormalige marechausseekazerne uit 1825 en de naastgelegen loods uit 1925 is sinds 2014 door Kazerne in gebruik als expositieruimte, restaurant en evenementenlocatie. De uitbreiding, waarmee het complex maar liefst 2500 vierkante meter groot wordt, stond al een tijdje op de planning. Voor het nieuwe gedeelte mikt het Eindhovense complex duidelijk op het hogere segment. Zo heeft de Penthouse Loft in het hotel van 140 vierkante meter een volledig uitgeruste keuken en word je als gast verwelkomd met champagne. Tijdens de Dutch Design Week van 20 tot en met 28 oktober kun je alvast een kijkje nemen in het nieuwe fine-dining restaurant.

Artist impression van de binnenplaats van de Kazerne. Tussen de historische kazerne en de loods komt een glazen lobby. © Architectuurproducties

Kazerne Eindhoven

Naast lekker eten en kunst bekijken, zijn er ook allerlei mogelijkheden voor events en meetings bij Kazerne. Er zijn drie vergaderruimten waar het mogelijk is om een livestream of videoconferentie op te zetten. Daarnaast is ook de bar/bistro en de wijnbar per dagdeel te reserveren voor bijvoorbeeld een borrel, lunch of feest. De nieuwe aanwinsten van Kazerne, het fine-dining restaurant en het hotel, zijn straks ook (deels) af te huren. Het nieuwe restaurant kan helemaal gereserveerd worden en twee loft-suites uit het hotel zijn beschikbaar voor evenementen of intieme privé diners.

Volgens Kazerne is de sfeer in het monumentale pand ‘high-end en tegelijk no-nonsense’. Vanaf het voorjaar van 2019 is ook het terras met buitenkeuken te reserveren voor allerlei soorten evenementen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.