Discover the finest spaces
Delen

At the Binckhorst: nieuwe industriële evenementenlocatie in Den Haag

Jools Food & Events opent binnenkort de nieuwste industriële evenementenlocatie van Den Haag: At the Binckhorst. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een locatie op het industriegebied Binckhorst. Een van de oude industriehallen aan de Saturnusstraat wordt momenteel ingericht als locatie voor evenementen.

Jools Food & Events (voorheen bekend als Gastheeren) merkte dat opdrachtgevers nog altijd op zoek zijn naar locaties met een industriële uitstraling, vanuit haar ervaring bij locaties als de Caballero Fabriek. Toen zich een kans voordeed in dezelfde straat een eigen locatie te openen, greep de cateraar die met beide handen aan, vertelt Jaimy ten Cate. “Hoe mooi is het om een loods te hebben waar je jezelf kunt presenteren en zelf evenementen kunt aanbieden?”

At the Binckhorst evenementenlocatie

Volledig ingericht

At the Binckhorst bestaat uit één grote ruimte, geschikt voor feesten en borrels tot 500 personen en voor 150 in theateropstelling. De loods wordt voorzien van een grote bar en er komt een zeecontainer met een vide. De locatie wordt verder ingericht met stijlvol meubilair, sfeerverlichting en vuurkorven. Verder behoudt de ruimte haar industriële karakter. “We merken dat vooral particuliere boekers het lastig vinden om te zien wat je met dergelijke locaties kunt doen. Daarom is At the Binckhorst standaard gemeubileerd, zodat je met minder hoge kosten te maken hebt voor de inrichting en zodat je direct kan zien wat voor sfeer je hier kunt neerzetten. Uiteraard mag je de locatie ook totaal anders aankleden!”

Naar verwachting openen de deuren van At the Binckhorst op 1 mei 2018.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.