Discover the finest spaces
Delen

Achtste vestiging van The Student Hotel opent in 2020 in Delft

Er komt een vestiging van The Student Hotel van maar liefst tien verdiepingen in Delft vlakbij het station. Het hotel krijgt 350 kamers, die ook deels door studenten gehuurd kunnen worden. Daarnaast komen er een aantal vergader- en conferentieruimten. Als alles volgens planning verloopt, is het hotel in 2020 klaar.

Het hotel wordt gebouwd door BAM en is ontworpen door KCAP Architects & P. Het bestaat uit twee torens van tien verdiepingen en een middengedeelte van zes verdiepingen. Naast de 350 kamers komt er een eigen restaurant met bar, een sportschool, een bibliotheek, studiegebieden, een wasruimte en een fietsverhuur. Hoewel het grootste deel van het hotel gericht is op studenten, komen er ook een aantal vergader- en conferentieruimten die gehuurd kunnen worden voor zakelijke bijeenkomsten en events.

The Student Hotel Delft
Artist impression: KCAP

The Student Hotel Delft

Het nog te bouwen Student Hotel in Delft heeft een aantal milieuvriendelijke aspecten in zijn ontwerp zitten. Zo wordt er nergens in het gebouw gas gebruikt, komt er een warmte- en koudeopslag in de bodem en worden er op het gehele dak zonnepanelen geplaatst. Ook komt er straks ‘aanwezigheidstechnologie’ in de kamers zodat daar niet onnodig de verwarming of het licht aan staat. Verder wil The Student Hotel een fietsdeelconcept invoeren waardoor iedereen altijd gebruik kan maken van een fiets, maar er geen overschot aan fietsen ontstaat.

De vestiging in Delft is de achtste vestiging van The Student Hotel in Nederland. Het Schotse bedrijf heeft ook hotels in Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.