Discover the finest spaces
Delen

Acht locaties om in 2017 naar uit te kijken

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Een verse start met goede voornemens, grote (of juist kleine) verwachtingen en natuurlijk nieuwe locaties! Om scherp te krijgen wat je in 2017 kunt verwachten op locatiegebied hebben wij acht locaties op een rij gezet om naar uit te kijken.

Winter

De Bree – Breda

evenementenhal 2

De Bree in Breda opent in februari als dé nieuwe in- en outdoor evenementenlocatie. De locatie staat middenin het Breepark, een nieuwe vrijetijdslocatie met een natuurgebied en bedrijventerrein. De locatie wordt ingezet voor culturele en muzikale evenementen, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

Ven Amsterdam

VenParkInn-small-1024x409

Ven Amsterdam opent in het oude KPN kantoor bij Amsterdam Sloterdijk. Tot de komst van het hotel het grootste leegstaande kantoorgebouw van Amsterdam. Het oude kantoor is het afgelopen jaar omgebouwd tot multifunctionele amusementslocatie. Een groot deel hiervan bestaat uit een nieuw congreshotel van Park Inn by Radisson. Het hotel opent met een grote variatie aan vergader- en congreszalen.

Jardin d’Hiverre – Baarn

Jardin d'Hiverre

Op het terrein van het Bomencentrum Nederland in Baarn opent in februari Jardin d’Hiverre. De locatie is op slimme wijze energieneutraal gemaakt, onder andere door het enkel uit glas, hout en staal op te bouwen. Door de grote hoeveelheid glas wordt het gebouw natuurlijk verwarmd en vindt natuurlijk licht zijn weg makkelijk naar binnen. De locatie heeft een prachtige ligging aan het water, midden in het groene bomencentrum.

LOF – Rhenoy

LOF Rhenoy

LOF opent in januari in een voormalige kerk in Rhenoy. Het is het grotere broertje van het vorig jaar geopende VRIJ in Culemborg en ligt centraal in het land. We mochten eerder al een kijkje nemen in de nieuwe locatie. Lees hier de preview.

Lente

Chateau St. Gerlach – Valkenburg aan de Geul

acam_gerlach_20140314_003

Landgoed Chateau St. Gerlach krijgt in mei een nieuw vergaderpaviljoen. Het landgoed wordt uitgebreid met een flink stuk grond, waar de nieuwe vergaderlocatie staat. Het nieuwe gebouw krijgt een elegant dak met gebogen lijnen, dat zich vormt naar de levendige omgeving. De binnen- en buitenruimte lopen vloeiend in elkaar over door de glazen wanden die de natuur die het pand omringt reflecteren.

Aparthotel ID Suites – Amsterdam

id suites

Het nieuwe appartementenhotel van ID Suites, Twenty-Eight by City ID Suites, opent in maart op het Amsterdamse Stadionplein. Het iconische gebouw krijgt 56 short stay appartementen en een waanzinnig interieur, ontworpen door Martin Brudnizki. De Zweedse interieurarchitect heeft de binnenkant van het gebouw een internationale uitstraling gegeven, wat hand-in-hand gaat met een huiselijke sfeer. Naast slapen en werken kun je ook goed ontspannen in het nieuwe aparthotel: in de kelder komen een moderne gym en spa.

Amstel Boathouse – Amsterdam

Amstel Boathouse

Amstel Boathouse – al sinds de jaren ‘60 bekend bij Amsterdammers als de Mirandapaviljoen – wordt van top tot teen verbouwd en heropent in maart. De locatie ligt in het Martin Luther Kingpark en heeft een heerlijk terras met uitzicht over de Amstel. Met de verbouwing wordt het pand weer hersteld in de oude glorie. Het oorspronkelijke ontwerp van begin negentiende eeuw dient als voorbeeld, maar krijgt wel een modern jasje.

Herfst

Hotel Jakarta Westcord – Amsterdam

Hotel-Jakarta_noordgevel-transparant

Hotel Jakarta opent eind dit jaar op de kop van het Java eiland aan het IJ. Het gebouw wordt volledig klimaatneutraal opgebouwd en zal eind dit jaar helemaal klaar zijn. In het hotel wordt in samenwerking met Hortus Botanicus een subtropische tuin aangelegd, die publiekelijk toegankelijk is. Het hotel krijgt een duurzaam-industrieel karakter door een combinatie van hout met slanke stalen en aluminium profielen te verwerken in het interieur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.